Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Джипси Брадърс (2)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Six Brothers, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Новела
Жанр
Характеристика
Оценка
4,9 (× 49 гласа)

Информация

Преводач: denensita, 2015

Редактор: ganinka, 2015

История

  1. — Добавяне

Четиринадесета глава

Надолу по коридора партито, за което бях чула съвсем наскоро, се вихреше с пълна сила, когато влязох в просторния хол, в който се намираше барът. Бях облечена с един от бурлеска костюмите си, допълнен с дантелено бельо, жартиери, пристегнат корсет и обувки с висок ток. Всичко в черно.

Все пак тази нощ щях да бъда ангела на смъртта.

Нещо проблесна в погледа на Дорнан, когато ме видя да влизам грациозно в стаята.

Ревност. Надмощие. Гордост.

В съзнанието му аз бях негова собственост и въпреки че изпитваше гордост да ме показва пред всички, в същото време се дразнеше. Факта, че ми беше позволил да изляза с тези оскъдни дрехи, беше огромно събитие и вероятно го беше направил само за да развесели Макси, който беше съкрушен от смъртта на Чад. Двамата бяха като най-добри приятели и след тази нощ щеше да е повече от логично да бъдат погребани един до друг в семейното гробище.

Изминалите две седмици, откакто Чад гушна букета, гърчейки се на пода в гаража, бяха едни от най-дългите в живота ми. Бях чукана и намушквана от врага си, целувана от бившия си любим и прегръщана утешително от друг. Бях изгубила много кръв и бях обмисляла да избягам, но тази нощ решителността ми беше непоклатима.

Имаше нещо поетично в начина, по който Макси щеше да напусне този свят в същия ден, в който се беше родил преди двадесет и осем години — денят, в който майка му го беше взела в обятията си за пръв път и в който беше поел първата си глътка въздух. И докато всички останали около мен празнуваха поредната му година живот, извитите ми в лукава усмивка устни показваха увереността ми, че това щеше да бъде последната му земна нощ.

Преправих си път през тълпата от двадесет и няколко мъже с кожени якета, които пиеха бира и говореха оживено.

Дорнан стоеше заедно с Макси и Джаз, когато се запътих към него. В момента, в който бях на една ръка разстояние, той ме придърпа настрани, забивайки пръстите си в плътта ми.

— Запомни — просъска. — Да не си посмяла да се чукаш с него или да го докосваш. Ясно ли е?

— Ясно — казах и му намигнах. — Само ще науча момиченцата как да доставят удоволствие на един мъж.

— Добро момиче — каза, потупвайки ме по главата. — Ще се видим по-късно за това — сграбчи ръката ми и я постави върху твърдия си пенис. Усмихнах се и стиснах леко с ръка.

— Ще бъда бърза — казах. — Най-много час.

Той кимна.

— Приготви кучките. Ще го пратя да слезе долу в десет. Искам да си прекара добре, ясен ли съм?

— Кристално — отвърнах, като отстъпих назад и излязох в коридора. Отправих се надолу към третата спалня отляво и почуках леко, преди да вляза. Затворих вратата плътно зад мен и се огледах.

Дорнан вече беше наредил на момичетата да чакат в стаята на Макси, която представляваше същата квадратна кутия като тази на Дорнан. Дори леглото беше на същото място. На него две момичета с притеснително тесни дрехи и крещящ грим седяха на ръба и пушеха цигари. Едната блондинка, а другата брюнетка. Дъхът ми секна, когато видях, че са деца, определено непълнолетни и без грам представа за ужаса, в който се бяха забъркали.

В ъгъла на стаята имаше дървен стол с подлакътници. Щеше да ми свърши чудесна работа. Издърпах го и седнах пред тях, кръстосвайки лениво крака, като оставих ръцете си да се отпуснат от двете страни на стола.

— Имена? — попитах, поглеждайки многозначително от едното към другото момиче.

Тази отляво — по-уверената, ако съдех по езика на тялото й, прочисти гърло.

— Ана.

Кимнах и погледнах към другата с повдигнати вежди.

— Мелъди — каза брюнетката, присвивайки очи към мен.

— На колко години сте, момичета? — попитах. — Задължително е да сте напълно откровени с мен.

— Шестнадесет — казаха едновременно.

— И сте девствени? — попитах.

И двете кимнаха.

— И сте дошли тук да правите секс?

Кимнаха отново и присвиха рамене пренебрежително.

Погледа ми попадна върху прозореца, който както всичките други в къщата беше с решетки.

Искаше ми се да не е така.

Щях да изритам оттам тези две момиченца и да се обадя на майките им да ги приберат. Но като се замисля, щом бяха на място като това, може би майките им бяха същите като моята.

— Сигурни ли сте, че искате да го направите? — попитах. — Това не е място за романтика. Тези мъже нямат спиране веднъж щом почнат. Ще боли.

Уверената блондинка погледна към приятелката си, която само присви рамене в отговор.

— Пихме малко водка, преди да дойдем — каза тя. — Ще се оправим.

Въздъхнах.

— Не искате ли първия ви път да е с някой специален за вас човек? Например този, за когото ще се омъжите?

— К̀во говориш, по дяволите, лелче? — каза брюнетката, и трябваше да й дам кредит, задето се беше осмелила да проговори, въпреки че думата „лелче“ ме караше да потръпвам. — Знаем к̀во искаме и със сигурност няма да се омъжа за никой шибаняк, тъй че спри да се опитваш да ни спасяваш.

— Искаме го — добави блондинката, заваляйки леко думите си. — Макси е секси. Също така е един от „Джипси Брадърс“. Ако иска да ме чука, аз съм навита.

Кимнах. Бяха се изразили напълно ясно, че искат да правят секс с него, и че единственото, което правех, е да им се пречкам. Чудесно. Сега, след като знаех, че нямаше как да ги спра, поне можеха да участват в плана ми.

— Хайде, тогава — казах, като се изправих и им посочих да ме последват. — Трябва да ви приготвим за рожденика.

Влязох в банята, обърнах се и изчаках да ме последват. Затворих вратата и се затършувах в сутиена си, откъдето извадих две бели таблетки, които бях пазила в куфара си за ситуации като тази.

— Коя ще е първа? — попитах. Изненадвайки ме, брюнетката пристъпи напред. — Сивото мишленце — казах, — браво на теб. Отвори уста.

Направи каквото й наредих и поставих едната таблетка върху езика й. Тя я преглътна смело на секундата.

— Сега се събличайте и двете — наредих. — Искам ви по бельо.

Държах се много уверено, но всичко това ми беше изключително противно. Исках да ги пратя да се прибират по домовете си. Исках да ходят на училище, на безобидни срещи с момчета, да преспиват в приятелки и да си сплитат косите.

— Някоя от двете ви виждала ли е някога пенис? — попитах небрежно, облягайки се на плота в банята. Русокосата ми хвърли такъв поглед, че можеше да ме разреже на две.

— К̀во, по дяволите…? Т’ва някакъв тест ли е? Лапала съм повече пишки, отколкото си виждала, лелче. Но се пазех за подходящия… и Макси се държи добре с мен. Добро момче е.

Брюнетката ме изгледа с ужасено изражение.

— Ти да не си неговата лелка или нещо подобно?

— Какво? — попитах рязко. — Не.

— Тогава за к̀во ни разпитваш? Дошли сме да си изкараме добре и да ни откъснат цветенцата.

Стиснах устни в примирение.

На вратата се почука и чух гласа на Макси.

— Какъв подарък, по дяволите? — чух го да избоботва.

Брюнетката излетя от банята още преди да си отворя устата и да й кажа да бъде внимателна.

Не че щеше да има полза.

Тези двете бяха толкова глупави, че ми се искаше да им набия малко мозък в главите. Но не можех — бях твърде егоистична и мислех за себе си.

— Честит рожден ден — чух я да му казва.