Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Before I Go to Sleep, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
4,6 (× 29 гласа)

Информация

Сканиране, разпознаване и корекция
Анонимен (2014)

Издание:

Стивън Уотсън. Преди да заспя

ИК „Обсидиан“, София, 2011

ISBN: 978-954-769-265-7

История

  1. — Добавяне

Благодарности

Безкрайно съм признателен на моята прекрасна агентка Клеър Конвил, на Джейк Смит-Босанке и на целия екип на литературната агенция „Конвил & Уолш“, както и на редакторите ми Клеър Уоктъл, Селина Уокър, Майкъл Хейуърд и Айрис Тъфолм.

С много обич благодаря на моето семейство и приятелите, които ме окуражаваха да поема по този път, за впечатленията им от първите чернови, за постоянната им подкрепа. Искам специално да спомена Маргарет и Алистър Пийкок, Дженифър Хил, Саманта Лиър и Саймън Греъм, които вярваха в мен още когато аз не успявах да повярвам в себе си; също и Андрю Дел, Анзел Бриц, Джилиан Иб и Джейми Гамбино, които се появиха малко по-късно; а и Никълъс Иб, който винаги е бил до мен. Благодаря на всички от Джи Ес Ти Ти.

Благодаря на всички от академия „Фейбър“ и особено на Патрик Киоу. И накрая нека спомена, че тази книга не би била написана без приноса на моята банда — Ричард Скинър, Ейми Кюна, Деймиън Гибсън, Антония Хейс, Саймън Мърфи и Ричард Рийвс. Дължа ви дълбока благодарност за вашето приятелство и подкрепа…