Читателски коментари (за „Школа за магии “ от Нелсън Демил)

  • 1. Райна Андреева (10 юли 2017 в 09:55)

    Защо и в първа и втора част на книгата е качена само първата книга? Аз държа да прочета и втората книга. Може ли да направите нещо по въпроса?

    • 2. annabel22 (10 юли 2017 в 15:11)

      Различни са книгите,само че едната е без корица. Изтеглете отново или четете в сайта.

  • 3. Галя (12 юли 2017 в 13:56)

    Защо за американските автори на книги и сценаристи винаги Русия и руския народ да лошите ?

    • 4. notman (10 януари 2019 в 22:59), оценка: 6 от 6

      Освен неграмотно написан, въпросът ви е и абсолютно неуместен. Авторът в никакъв случай не демонстрира лоши мисли по адрес на руснаците, напротив — определено изпитва съжаление към тях, примесено с известна симпатия. Като се има предвид, че тази книга е издадена през 1988 година (а вероятно е написана преди това), не виждам какво повече би могло да се желае, особено пък от ветеран от Виетнам. Всъщност Нелсън Демил е далеч по-критичен към своите, особено в края. Ако по онова време автор от отсамната страна на Желязната завеса беше написал подобна книга в огледален вариант, вероятно щеше да бъде хвърлен в затвора (най-малкото).

      Цитат от книгата: „По това време баща ми бе бригаден генерал и успя да ми уреди временно назначение в Пентагона, докато се оправя. Аз се стегнах някак си и изкарах курс по български език. Както сигурно знаеш, българският е коренът на всички славянски езици, нещо като латинския за романските.“

      Обичам го тоя човек!

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.