Катрин Фокс

(автор)

По-долу е показана статията за Катрин Върдж от свободната енциклопедия Уикипедия, която може да се допълва и подобрява от своите читатели. Текстовото й съдържание се разпространява при условията на лиценза „Криейтив Комънс Признание — Споделяне на споделеното 3.0.

[±]
Катрин Върдж
Псевдоним Катрин Фокс
Тейлор Кийтинг
Родена
Професия писател
Националност Флаг на Канада Канада
Активен период 2006 -
Жанр любовен роман, еротична литература, фентъзи
Деца 2
Уебсайт http://cathrynfox.com/

Кати Върдж (на английски: Cathy Verge) е плодовита канадска писателка на произведения в жанра еротична литература, съвременен и паранормален любовен роман. Пише под псевдонима Катрин Фокс (Cathryn Fox) и с писателката Паула Фокс под съвместния псевдоним Тейлор Кийтинг (Taylor Keating).

Биография и творчество

Кати Върдж е родена в Канада. Завършва висше образование с бакалавърска степен по бизнес администрация, специалност счетоводство и икономика. След дипломирането си работи по специалността си като държавен счетоводител. Бързо в кариерата си разбира, че корпоративният живот не е за нея, и започва да пише съвременни и паранормални любовни романи.

Първият ѝ му роман „Pleasure Control“ от поредицата „Игри с удоволствие“ е публикуван през 2006 г.

Кати Върдж живее със семейството си в Нова Скотия.

Произведения

Като Катрин Фокс

частична библиография

Самостоятелни романи

  • Primal Instincts (2008) – с Лиза Рене Джоунс
  • One on One (2009)
  • Hotter Than Hell (2009)
  • Hell's Angel (2009)
  • Dance of the Dragon (2009)
  • Web of Desire (2009)
  • Knocking on Demon's Door (2010)
  • Raise a Little Hell (2010)
  • Holiday Spirit (2012)
  • Hands On with the CEO (2014)
  • Panther's Pleasure (2016)
  • Breath of Fire (2016)

Серия „Игри с удоволствие“ (Pleasure Games)

  1. Pleasure Control (2006)
  2. Pleasure Prolonged (2006)
  3. Pleasure Exchange (2008)

Серия „Плежър ин“ (Pleasure Inn)

  1. All Tied Up (2009)
  2. All Worked Up (2009)
  3. All Lit Up (2010)

Серия „Рискувай, за да спечелиш“ (Playing For Keeps)

  1. Slow Ride (2015)
    Дългото пътуване, фен-превод
  2. Wild Ride (2015)
  3. Sweet Ride (2015)

Серия „Без правила“ (Breaking the Rules)

  1. Hold Me Down Hard (2013)
  2. Pin Me Up Proper (2015)
  3. Tie Me Down Tight (2016)

Серия „Досие“ (Dossier)

  1. Private Reserve (2017)
  2. House Rules (2017)
  3. Under Pressure (2017)
  4. Big Catch (2017)
  5. Brazilian Fantasy (2018)
  6. Improper Proposal (2018)

Участие в общи серии с други писатели

Серия „Съблазнителни приказки“ (Alluring Tales) – с Виви Ана, Силвия Дей, Делила Девлин, Мила Джаксън, Лиза Рене Джоунс и Саша Уайт
  • Awaken the Fantasy (2007)
  • Hot Holiday Nights (2008)

Разкази

  • Lover's Locket (2007)
  • Web of Desire (2008)
  • Peaches and Cream (2008)
  • Blood Ties (2009)

Като Тейлор Кийтинг

Серия „Бодигард“ (Guardian)

  1. Game Over (2010)
  2. Mind Games (2011)
  3. Fair Game (2012)

Източници

Външни препратки