Читателски коментари от Moni-Boni

Захарче от Лайза Клейпас

Moni-Boni (12 октомври 2018 в 23:56)

Сезони на любовта и Хатауей повече ми даподнаха

Захарче от Лайза Клейпас

Moni-Boni (12 октомври 2018 в 23:53)

Объркан е целия роман аз все си мислех че Либърти ще се окаже дъщеря на травис

Захарче от Лайза Клейпас

Moni-Boni (12 октомври 2018 в 23:50)

Тази книга не беше много любовна поне в началото. Най-много не ми харесва в героинята че накрая когато е намерила своя принц Травис. Тя се чуди дали да не бъде с Харди, който много е амбициозен да се измъкни от средата където се намира за да стане бизнесмен от най-висока класа, но не е чак толкова че да остане с нея. Нищо не му пречи да има и 2те просто не я обича чак толкова много. И след време когато забогатява изведнъж той се сеща да я търси за да бъдат заедно.

Мечтая за теб от Лайза Клейпас

Moni-Boni (12 септември 2018 в 19:20), оценка: 6 от 6

Сара е млада писателка без много опит в живота се впуска в приключение да разучи повече за крадците пропадналите жени и найвече на комарджията Дерек. Така тя не само че натрупва информация за новия си роман, но и разчупва закоравялото сърце на Дерек.

Диви нощи от Лайза Клейпас

Moni-Boni (11 септември 2018 в 18:42), оценка: 6 от 6

Мадлин не желае да приеме брак с мъж по-възрастен от баща й и когато в училище приятелката и показва снимка на известния Скот. в съзнанието и се оформя идея за спасение от неприятния годеник като съблазни актьора. С помощта на г-жа Флорънс Мадлин го съблазнява и всичко върви по план, но едно е пропуснала че ще се влюби. И накрая са разкрива дълго пазена тайна, която ще доведе до отмъщение или дългоочакваното щастие.

Ще те открия някой ден от Лайза Клейпас

Moni-Boni (11 септември 2018 в 18:05), оценка: 6 от 6

Ако тази ви е харесала прочетете и 2рата Диви нощи

И тогава ти дойде от Лайза Клейпас

Moni-Boni (11 септември 2018 в 17:32), оценка: 6 от 6

Тази е различна от книгите които съм чела но е много интересна героинята обича риска и изненадите които шокират обществото. За пръв път наричат в роман който чета жената черен овца в семейството. Винаги за тази роля избират мъже така ми стана интересен романа, че не спрях до края. Хареса ми от началото до края и сега продължавам с 2рата.

Нежната измамница от Дженифър Блейк

Moni-Boni (2 септември 2018 в 21:20), оценка: 6 от 6

Книгата е инересна. Желание за отмъщение се превръща в желание за споделена любов и книгата също показва че полуизречените желания и несподелените истини водят до отчуждението, неразбирателство и недоверие между хората, обратното до сплотеност разбирателство и взаимно доверие.

Изпитания от Андреа Кейн

Moni-Boni (31 август 2018 в 01:57), оценка: 6 от 6

Книгата е интересна! Постоянно те държи в напрежение. Постоянно се питаш кой е преследвача я неин колега я ученик и т.н. Със съобщаването на убийството на семейството теорията ми за преследвача накрая се оказа вярна. Единственото което не ми хареса е че героите се сетиха доста късно. Как може като разбраха за ДНК да не направят извода?

Прегръдката на вълка от Гейл Линк

Moni-Boni (31 август 2018 в 01:34), оценка: 6 от 6

Книгата е страхотна! Започнах да я чета и не спрях до края и. Все имаше нещо, което авторката остатавяше в загадка, и така продължавах следващата глава за да го науча, докато стигнах епилог.

Сладък лъжец от Джуд Деверо

Moni-Boni (13 юни 2018 в 16:16), оценка: 6 от 6

Вълнуваща и страстна любовна история, развиваща се в напрегнатия ритъм на нашето модерно десетилетие, преплетена с мистерия, запращаща и чак в романтичните и суетни времена на двадесетте години. Саманта Елиът не желае да отиде в Ню Йорк, но предсмъртното желание на баща й я завежда там, за да разследва съдбата на своята баба, изчезнала преди много години. Саманта попада в големия и мръсен Ню Йорк Сити съвсем сама срещу съдбата си. Родителите й са мъртви, а разводът й е безвъзвратен. Но среща Майкъл Тагърт, който е неин хазяин и освен това най-привлекателният мъж, който някога е виждала. Завладяна от неговия вкус към живота, Саманта разцъфтява отново. Обаче всеки път когато Майк се опитва да се сближи с нея, се сблъсква с непреодолима стена. Но това не го разколебава. Докато двамата се ровят в миналото на нейната баба, той постепенно възражда радостта и нежността, отдавна погребани в душата й. Разследването ги довежда до зловещата пролетна нощ на 1928г. и името на един прелъстителен блус певец, Макси…

Херцогът и девицата от Доминик Ийстуик

Moni-Boni (4 юни 2018 в 21:34), оценка: 6 от 6

Друг вариятна на романтичната приказка за пепелешка. по съвременен но както във всяка приказка принцът прави и невъзможното да спечели любовта на своята принцеса