Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Along for the ride, (Пълни авторски права)
Превод от
, ???? (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
4,7 (× 16 гласа)

Информация

Сканиране
Internet (2014)
Разпознаване и корекция
egesihora (2014)

Издание:

Автор: Сара Десен

Заглавие: Заедно на път

Преводач: Красимира Абаджиева

Издател: „Егмонт България“

Година на издаване: 2014

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/2145

История

  1. — Добавяне

На майка ми Сара Десен, която ми помогна да науча почти всичко, което едно момиче трябва да знае, и на дъщеря ми Саша Клементайн, която ме учи на останалото.

Благодарности

Няма лесна книга за писане. Затова понякога се нуждаем от помощ. Не само за тази, а и за много други книги имах късмета да разчитам на мъдростта и напътствията на Лий Фелдман и Реджина Хейъс. Барбара Шелдън, Джанет Маркс и родителите ми Алан и Синтия Десен ми дадоха необходимата за всеки творец морална подкрепа — особено когато е в следродилно състояние на духа. Както винаги съм благодарна на съпруга ми Джей, защото ме разсмива, помага ми да помня и да не забравям, а и затова, че ме научи на неподозирани от мен неща, свързани с колоезденето и велосипедите.

Искам да изкажа благодарност и на скъпите ми момичета, бавачките, които се грижеха за моята дъщеря — Александра Маркот, Клаудиа Шапиро, Вирджиния Мелвин, Айда Донър, Криста Линдли и Лорън Качесе. Без тях нямаше да мога напиша тази книга. Благодаря ви, че се грижихте толкова добре за нас.