Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Уайнет, Тексас (5)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
What I Did For Love, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
5 (× 67 гласа)

Информация

Сканиране
Internet (2014)
Разпознаване и корекция
Еми (2014)

Издание:

Автор: Сюзън Елизабет Филипс

Заглавие: В името на любовта

Преводач: Стамен Стойчев

Година на превод: 2014

Език, от който е преведено: английски

Издание: Първо

Издател: Ибис

Град на издателя: София

Година на издаване: 2014

Тип: Роман

Националност: Американска

Печатница: „Симолини“

Излязла от печат: 10.12.2014

Редактор: Диана Кутева

Технически редактор: Симеон Айтов

Коректор: Соня Илиева

ISBN: 978-619-157-093-5

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/1962

История

  1. — Добавяне

В памет на Кейт Флеминг и Анна Фийлдс

Думите не достигат, за да се запълни тишината, останала след вас. Скърбим за загубата ви, липсвате ни повече, отколкото някога ще съумеем да го опишем.

Благодарности

Всичките мои измислени герои съществуват в една и съща творческа вселена, затова проницателните читатели ще забележат, че отново се появяват познати лица: Ейприл Робилард и Джак Пейтриът от „Чаровник по рождение“; Фльор, Джейк и Мег Коранда от „Бляскаво момиче“. Не мога да устоя на съблазънта да надниквам в живота на старите си приятели и смятам да го правя и занапред.

Няколко много специални хора ми помагаха при писането на тази книга. Благодаря на Джоузеф Филипс за познанията му за Южна Калифорния и за хората от Средния запад, които сподели с мен; на Джули Уачовски за насоките в съвременния филмов свят; на Джими Морел, чиито прозрения винаги ми помагат да вникна по-дълбоко в характерите на героите и сюжета; както и на Дана Филипс, която за известно време изостави работата върху поредния си филм, за да се грижи за двете най-чудесни деца на света. Ако, за съжаление, има някакви грешки, те се дължат единствено на мен. (Но свободно можете да критикувате тях!)

Дължа огромна благодарност и на дългогодишната си редакторка Кари Ферън, както и на Стивън Акселрод и Лори Антънсън от агенция „Акселрод“. Неоценима е помощта на изключително способната ми асистентка Шарън Мичел. Прегръщам всички членове на семейството ми и най-добрите ми приятелки — сестра ми, Доун и Чили, Кати и Сюзън, Кристин Хана и Джейн Ан Кренц, както и администраторите на моя уебсайт. Би било прекрасно, ако всеки писател има толкова много невероятни хора около себе си, които да го окуражават и насърчават да твори.

И накрая благодаря на всички от издателствата „Уилям Монроу“ и „Ейвън Букс“, като трябва да изтъкна колко съм признателна на Лиза Галахър. Никога няма да забравя колко бях щастлива като член на този ентусиазиран и талантлив издателски екип.