Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Чикаго старс (7)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Natural Born Charmer, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
5,1 (× 93 гласа)

Информация

Сканиране
in82qh (2014)
Разпознаване и корекция
Еми (2014)

Издание:

Автор: Сюзън Елизабет Филипс

Заглавие: Чаровник по рождение

Преводач: Стамен Стойчев

Година на превод: 2014

Език, от който е преведено: Английски

Издание: Първо

Издател: Ибис

Град на издателя: София

Година на издаване: 2014

Тип: Роман

Националност: Американска

Печатница: „Симолини“

Излязла от печат: 03.10.2014

Редактор: Диана Кутева

Технически редактор: Симеон Айтов

Художник: Artofphoto (снимка на корицата)

Коректор: Соня Илиева

ISBN: 978-619-157-087-4

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/2046

История

  1. — Добавяне

На Лиъм, чаровник по рождение.

Няма друг като него.

Благодарности

Зная, че се очаква от писателите да работят в уединение, но толкова много хора ме подпомагаха и окуражаваха, че аз въобще не се чувствах самотна. Благодарна съм на читателите, които ми изпратиха такива мили имейли и ме насърчаваха в бюлетина на моя уебсайт — www.susanelizabethpfilips.com. От него се запознах с Бевърли Тейлър, която беше така любезна да сподели с мен познанията си за източната част на Тенеси. (Не, Сюзън, не бива да го наричаш „Източно Тенеси“). Благодаря и на Адел Сан Мигел за впечатленията й от Тенеси, както и на д-р Боб Милър за консултациите му относно най-често срещаните травми при футболистите. Няколко учители ме запознаха с особеностите в предпочитанията на единайсетгодишните, включително Кели льо Саж и скъпата ми приятелка Сюзън Доенджес. Неколцина очарователни гимназисти дадоха най-доброто от себе си, за да ме осведомят за склонностите на младото поколение. Благодаря на всички тях.

Намирам емоционална опора най-вече в семейството ми — от съпруга ми Бил, сестра ми Лидия, чудесните ми синове и от най-добрите снахи на света Дана Филипс и Глория Тейлър. Освен това всеки ден благодаря на моите талантливи, забавни, интелигенти приятелки сред писателките: Джил Барнет, Дженифър Круиз, Дженифър Грийн, Кристин Хана, Джейн Ан Кренц, Джил Мери Лендис, Кати Линз, Линдзи Лонгфорд, Сюзет Ван, Джули Уачовски и Маргарет Уотсън, както и на всички книгоразпространители и библиотекари, които непрекъснато намират нови читатели на моите книги. Действително оценявам приноса им.

В професионално отношение имам щастието да работя с най-невероятния екип в света, който ме подкрепя в издателствата „Уилям Мороу“ и „Ейвън Букс“, като се започне с редакторката ми Кари Ферън. Истинска радост е да се работи с толкова много изключителни личности от отделите по литература, книгоиздаване, маркетинг, книгопечатане, реклама и продажби. Да, осъзнавам каква съм късметлийка. Стивън Акселрод е мой агент от началното училище. Имаме страхотно партньорство. Шарън Мичъл, моята способна асистентка, знае как да се справи с всичко и щях да съм изгубена без нея.

И накрая огромни благодарности на сина ми Зак Филипс, който ми позволи да използвам две от песните му „Защо не се усмихваш“ и „Плачи като мен“. Зак, ти си истинска опора.