Читателски коментари (за „Пленница на звездния пират “ от Руби Диксън)

  • 1. Swetlana krystewa (21 октомври 2019 в 08:44), оценка: 6 от 6

    Много хубава поредица, ще я прочета. Дано скоро се допълни, изглежда са повече. Този автор ми стана един от любимите. Много фантазия и страст има в нейните книги.

  • 2. Eos (2 ноември 2019 в 11:17), оценка: 2 от 6

    Това е най-глупавата "фентъзи" поредица, която е писана някога, а „писателката“ се е опитала да завоалира като любовно фентъзи. Книжлетата за двамата сини, рогати братя и човешките им жени са напълно идентични. Дори в секс сцените и размислите на сините не се е постарала да поизмени нещичко, а е карала на копи-пейст.

    Слабо, слабо, чак изумително бездарно. Никога повече няма да посегна към нещо написано от тази авторка. Но ако си падате по извратените нощни фантазии за секс с извънземни на отегчени от реалния живот лелички, тя е вашият човек :))))

  • 3. TheArcher (17 ноември 2019 в 10:57)

    Даа… Еротично (даже доста хард) фентъзи. И на корицата пиратът няма рога. Явно после му ги слагат… Сюжетът на всички книги е малко еднообразен както за „Варварите от ледената планета“, така и за „Звездни пирати“, също и за „Огънят на драконите“. Той як, успяващ, борец за лична свобода и негови си правдини. Тя е нахална или става такава и го държи на разстояние дълго време, преди да му покаже магията на целуването. След това се наслаждава на мъжкото му достойнство, което е огромно и с допълнителни израстъци на правилните места. След това заживяват заедно и даже спасяват други землянки.

    • 5. himeno (7 май 2021 в 01:48), оценка: 4 от 6

      Ами съгласна съм с TheArcher, постно е, но за мен някак си се получава. Особено третата книга, бързо ми стана любима заради бруталния сюжет.

      Онова с драконите от същата авторка е много по-бозаво и вулгарно, напълно бездарно и нечетимо, но това тук става за определени хора.

  • 4. dani199 (14 юни 2020 в 16:02)

    Точно различните коментари правят една книга интересна.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.