Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Година
(Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
  • Няма
Характеристика
Оценка
4,2 (× 24 гласа)

Информация

Корекция и форматиране
Диан Жон (2015)

Издание:

Тихомир Димитров

Аварията

 

Български, първо електронно издание, 2015 г.

Тихомир Димитров, автор, 2015 г., http://asktisho.wordpress.com

Павлина Върбанова, редактор, 2015 г., http://kaksepishe.com

Петър Енчев, коректор, 2015 г.

Лиценз:

Използването на цялото произведение или на части от него за некомерсиални цели е позволено с посочване на автора (Тихомир Димитров) и на линк към източника с информация за автора: http://asktisho.wordpress.com/about/

Ползването с комерсиална цел в публичното пространство (уебсайтове с рекламни формати, радио, телевизия и периодичен печат) се заплаща по споразумение. Разпространението на преработки на оригинала не се допуска по никакви причини.

История

  1. — Добавяне

Послеслов

От 2006 г. споделям творчеството си напълно безплатно онлайн. Правя го, защото вярвам, че връзката читател — писател е свещена. И защото технологиите го позволяват. Най-после го позволяват! Ще ми се да имаш по-малко „обръчи за прескачане“, читателю, книгите ми да са на един клик разстояние от теб, да няма посредници, които да пречат историята ми да стигне до хората, за които е предназначена.

Уви, така се лишавам от доходи, свързани с творчеството. По-прагматичните автори все още публикуват на хартия или те карат да си купуваш файл, преди да го прочетеш. Моята интуиция ми подсказва, че тази практика е част от миналото, а всички ние сме устремени към едно бъдеще, което изглежда доста различно. Ето защо искам да заздравя нашата връзка, връзката читател — писател.

Но не самоцелно. Не защото така съм решил. Преди всичко ми се ще да разбера дали тя е двустранна. Дали публиката иска продължението на този роман. Накратко, ще довърша историята за читателите, които ме подкрепят. Приемам „подкупи“ в Paypal, ePay и с обикновен банков превод. Пиши ми на [email protected] за подробности. Отговарям на всички съобщения, написани от хора.

Благодаря ти, че остана с мен до края!

От автора.

Край