Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Новите видове (5)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Brawn, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
5,3 (× 184 гласа)

Информация

Форматиране
in82qh (2015)

Издание:

Автор: Лорън Донър

Заглавие: Брон

Преводач: Illusion

Година на превод: 2015

Език, от който е преведено: Английски

Издание: Първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2015

Тип: Роман

Националност: Американска

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/6410

История

  1. — Добавяне

Глава 18

Бека се събуди сама и се учуди, че всъщност бе заспала. Огледа стаята, Брон не беше там. Отметна завивките и се отправи към банята. Погледна се в огледалото и поклати глава на отражението си. „Той само те целуна и ти падна в леглото с него.“ Погледът й се спусна надолу по голото й тяло и се спря върху заобления корем. Извърна се настрани. „Не беше един от моментите, с които майка ти може да се гордее. Обаче татко ти е много секси и наистина целува страхотно.“

Тя регулира температурата на водата, влезе в душ кабината и затвори стъклената врата. Топлите струи отмиха следите от секса, но не и спомените. Изсипа сапун в дланите си и започна да го нанася по цялото си тяло. Въздъхна шумно.

„Слаб противник. Това е от хормоните. Да. Тотално съм затънала.“ Завъртя очи и се наведе под водните струи да отмие сапуна. „Загазили сме, хлапе!“ С нежни движения изми корема си. „Трябва да напиша имейл на дядо ти с някаква нова лъжа, за да му обясня защо съм закъсняла да се свържа с него.“

Вратата на банята изведнъж се отвори. Бека ахна и се обърна. Краката й се подхлъзнаха и тя извика, докато трескаво търсеше за какво да се хване, за да предотврати падането. Две силни ръце я сграбчиха, преди да се удари в дъното на ваната. Ужасена се втренчи в Брон, наведен над нея в кабинката.

Остана безмълвна от преживяния шок, но беше благодарна, че бързите му рефлекси я спасиха от нараняване. Пръстите й се вкопчиха в бицепсите му и той бавно я остави да стъпи на краката си.

— Можеше да почукаш. Не бива просто ей така да влизаш в нечия баня. — Най-накрая гласът й се възвърна.

След като се убеди, че стои стабилно, той я пусна и грабна една голяма хавлиена кърпа. Уви я около тялото й и внимателно започна да я подсушава, потупвайки я с едрите си длани.

— Чух те да говориш с някого и си помислих, че имаш компания. — Очите му блестяха гневно, докато оглеждаше наоколо. — С кого разговаряше?

— С бебето.

Ръцете му замръзнаха и той се втренчи в издутия й корем.

— Може да те чува? Нас? — Усмивка цъфна на устните му. — Не знаех. — Наведе се леко и приближи лице до закръглената издутина. — Здравей, малкия ми! Аз съм баща ти. Копнея да те държа в прегръдките си.

Определено е от хормоните, реши Бека, когато очите й се напълниха със сълзи. Това, което той каза на нероденото им дете, беше много мило и я трогна.

— Четох книги за бременността. Учените мислят, че бебето не може да разбере думите, но чува гласовете и се научава да ги разпознава. Аз разговарям с него постоянно, може би е прекалено много, но бях сама дълго време.

Брон се изправи и срещна погледа й.

— Никога повече няма да бъдеш сама. Преместих се тук.

— Ти какво? — Отново бе изумена.

— Казах, че ще се грижа за теб. Отидох да си събера багажа. Сега живея тук, с теб. Предадох задълженията си в Съвета на останалите. Те с радост ги поеха, така че сега ме имаш напълно. — Той се усмихна и това я накара да си спомни колко беше красив, когато лицето му грееше. — Изцяло съм твой.

Внезапно в душата на Бека се разрази буря от противоречиви емоции. Искаше й се това да е истина. Вглеждайки се в сексапилните му очи си пожела никога да не го пусне да си иде, но той беше тук заради бременността й. Брон беше готов на всичко, можеше да му го признае, но не го искаше по този начин.

— Не може да се преместиш тук.

— Вече го направих. — Мускулите на челюстта му се стегнаха. — Няма да спорим. — Погледът му се фиксира върху корема й. — Нашето дете ще чуе.

— Недей да използваш собствените ми думи срещу мен! — кресна му ядосана.

— Отвори си устата!

Тя вдигна ръка и го хвана за брадичката.

— Не. Няма да ме целунеш отново и да ме накараш да забравя, че съм ти ядосана.

— Защо не? Върши работа. Не можем да спорим, докато споделяме секс.

— Значи си признаваш? Ти прави секс с мен само за да постигнеш това, което искаше!

Той сви широките си рамене.

— Защо се оплакваш? И двамата се наслаждавахме. — Ръцете му се плъзнаха към бедрата й. — Липсваше ми, Бека. Разполагаме с достатъчно време, а и трябва да се опознаем един друг, докато се роди детето. Желая те. Това, че не можем да спорим докато споделяме секс, е само допълнително предимство. Никога не се съмнявай, че наистина те искам.

Тя пусна брадичката му и притисна длани към тениската на гърдите му, като го тласна леко назад.

— Говори, вместо да ме прелъстяваш.

Меко ръмжене излезе от гърлото му.

— Искам да правя и двете. Позволи ми сега да те отнеса в леглото.

— Не. Идеята е лоша. — Не искаше сърцето й да бъде разбито отново, когато радостта от непознатото преминеше и той решеше, че да бъде с нея е твърде голяма жертва. — Можеш да виждаш сина си всеки път, когато пожелаеш, Брон. Не е необходимо да живеем заедно, за да бъдеш част от живота му.

Красивите му сини очи, набраздени с жълти нишки, се присвиха. Ненадейно, той затегна захвата си и я придърпа здраво в прегръдките си. Изнесе я от банята, влезе в спалнята и нежно я положи на леглото. Едната му ръка стисна кърпата и я дръпна силно. Бека покри с длани гърдите си и сви крака към тялото. Впери поглед в лицето му.

— Отдръпни се!

Вместо да отстъпи, Брон сграбчи края на тениската си и с един замах я издърпа през главата си.

— Ще правя любов с теб!

— Не, няма да стане! Сексът не всеки път е отговор, когато не сме на едно и също мнение за нещо.

Той наклони глава, пусна дрехата и настъпи петата на едната си обувка, за да я събуе.

— Ще говорим след това. Желая те.

Бека грабна завивката, придърпа я върху тялото си и седна. Насочи цялото си внимание към него.

— Спри!

Той се ухили, събу другата си обувка и разкопча дънките. Погледът й се плъзна надолу и тя видя как размърда задника си в тях. Беше готова да се закълне, че я дразнеше с начина, по който бавно ги смъкваше надолу. Неговият впечатляващ, твърд пенис изскочи на свобода, сочейки към нея и Брон се наведе, за да избута панталоните си до долу. Когато се изправи, Бека не можеше да не се възхити на гледката, която представляваше. И за да стане още по-лошо, той разтърси дългата си коса. Тя се плъзна по раменете му и надолу по загорялата му кожа.

Трябваше да си напомни да диша. Имаше нещо толкова първично в осанката му, когато беше гол, косата му се разстилаше свободно и през разтворените му устни се виждаха кучешките зъби.

Дълбоко от гърлото му излезе ръмжене, когато се наведе напред, постави длани върху матрака и котешките му очи се втренчиха в нея.

— Ти си моя, Бека. Можеш да го отричаш, колкото си искаш, но тялото ти знае истината.

Тя започна леко да се отдръпва назад, приближавайки към таблата на леглото. Тежестта му, затиснала завивката, й попречи да я придърпа към себе си. Той бавно запълзя на ръце и колене, към нея. Бека не можеше да пропусне тежкия му член, стърчащ напред, и твърдия му като скала плосък корем. Друго меко ръмжене излезе между устните му и той спря на място.

— Не се бой от мен, красавице. — Едната от ръцете му се вдигна и се уви около глезена й. С другата избута завивката надалеч. Издърпа краката й, докато младата жена се оказа в легнало положение. Пропълзя отгоре й и лицето му увисна над нейното, а твърдата му мъжественост докосна бедрата й, които тя продължаваше да стиска.

— Отвори я за мен. Искам да науча и устата ти на истината.

Сърцето й блъскаше лудо. Желаеше го, но нямаше да му се даде пак толкова лесно. Една жена имаше гордост, дявол да го вземе. Мозъкът й спря да функционира, когато видя всичкият този тестостерон надвесен над нея, но тя го принуди да заработи отново. Брон обичаше да използва собствените й думи срещу нея, но играта се играеше от двама.

Бека погледна надолу. Цялата му тежест беше отпусната върху ръцете и коленете му, за да не я смачка под себе си. Тялото й лежеше между разтворените му бедра и имаше достатъчно свободно пространство. Погледът й срещна неговия, ръцете й се вдигнаха и хванаха хълбоците му.

— Мислиш, че можеш да ме спечелиш с целувките си?

Той се втренчи в нея, без да каже нито дума, но веселието, искрящо в очите му, потвърди, че е точно така.

— Изправи се.

— Имам те точно там, където те искам.

— Изправи се и аз ще отворя уста.

Новия вид се поколеба, но повдигна горната част на тялото си и седна на раздалечените си колене. Намръщи се, когато тя също седна и внезапно обви длан около ствола на мъжествеността му толкова здраво, че той не можеше да помръдне. Въздухът излезе от гърдите му със свистене и тревога напрегна чертите му.

— Не се притеснявай — усмихна му се тя. — Няма да те нараня. Не се бой от мен, секси. Ти искаше устата ми отворена. Вярваш, че като ме съблазниш можеш да ме накараш да върша всичко, което пожелаеш, но тази игра се играе от двама. Научи това, скъпи.

Бека облиза устни и, без да престава да го гледа в очите, впи пръсти в бедрото му и приближи уста към главичката на пениса му. Езикът й облиза върха, проучи повърхността му. Едва не се разсмя, когато очите на Брон се разшириха от изумление и той изръмжа.

Погледът й се сведе към твърдия му член и тя го взе в устата си. Засмука го и започна да върти главата си под различен ъгъл, докато го обработваше бавно. Смучеше, после отпускаше натиска на устните си и го дразнеше с език. Тялото му се разтрепери, от гърдите му се изтръгна ръмжене — животински звук, на който тя се наслаждаваше. Той си мислеше, че може да я контролира, но в момента тя беше тази, която водеше играта.

Бека вдигна поглед и видя, че Брон беше отметнал глава и стискаше с ръце бедрата си, най-вероятно, за да не я сграбчи. Пое го дълбоко в устата си, докато върхът на члена му не опря в задната част на гърлото й и започна да го смуче силно, забързвайки движението на устните си.

— Бека! — изръмжа той.

Тя не обърна внимание на опита му да я разсее. Продължи да го обработва все по-бързо и палаво. Дланта й върху хълбока му се плъзна нагоре към твърдия му корем, проучи твърдите мускули, които толкова много харесваше, докато пръстите й докоснаха настръхналото му зърно. Хвана го между палеца и показалеца си и го ощипа леко.

Сладкият му вкус започна да пълни устата й и Брон изрева. Младата жена беше шокирана, когато изведнъж хвана главата й и я дръпна от члена си. Спермата му се разля по гърлото и гърдите й. Докато свършваше, той бутна тялото й да легне, притисна с бедра ребрата й и потърка ствола на пениса си между гърдите й.

Новия вид се тресеше от силата на своето освобождаване, а Бека лежеше зашеметена. Не я бе наранил, но би могъл да го направи. Задните му части бяха малко над издутината на корема й и ако се отпуснеше с цялата си тежест назад, можеше да я смачка под себе си.

Щом и последните тръпки от оргазма отшумяха, той отвори очи и се втренчи в нея.

— Не ме пренебрегвай, когато те предупреждавам. Едва не излях семето си в гърлото ти.

— Това беше целта — успя най-после да проговори тя.

— Щях да те задавя. Ние стреляме силно. Не си ли усетила, когато свършвам вътре в теб? Можех да те нараня.

Бека преглътна, не беше сигурна какво да му отговори. Брон изведнъж се отдръпна от нея, слезе от леглото, и се втурна към банята. Видя как голият му стегнат задник изчезна зад вратата и се помъчи да седне. Сърцето й все още препускаше от страх заради начина, по който я бе проснал на леглото и скочил отгоре й, макар че не й бе причинил болка.

Водата в банята потече, после спря и Брон се върна, стъпвайки тежко, обратно в спалнята с мокра хавлия в ръце. Младата жена протегна ръка, знаеше, че я носи за нея, но остана смаяна, когато той седна, стисна я за рамото и я повали отново на леглото.

— Не исках да те плаша. — Започна внимателно да почиства шията и гърдите й с топлата кърпа. — Не исках да те нараня. — Наведе се по-близо. — Много ми хареса това, което направи, но трябваше да отдръпнеш устата си накрая, когато те предупредих.

Бека не бе сигурна какво да каже — нещо, което много често й се случваше с Брон.

— Отвори си устата.

— Почти не усетих вкуса ти, защото се отдръпна много бързо. С това ли смяташ да почистиш устата ми?

Устните му се впиха в нейните, езикът му нахлу в устата й и той захвърли мократа кърпа настрана. Бека беше поразена от страстта в тази целувка. Тялото му се размърда и се надвеси над нейното. Бутна я да легне отново, като внимаваше да не отпуска тежестта си върху корема й. Най-накрая прекъсна целувката. Погледът му зашари по тялото й.

— Обичам да те гледам без дрехи. Толкова си бледа и мека. Толкова красива и мека.

Тя се намръщи.

— Ти каза мека два пъти. Това ли е твоят начин да ми кажеш, че съм напълняла в талията и задника?

Той изръмжа.

— Не. Харесвам те такава, каквато си.

Бека присви очи.

— Ти харесваш жените Нови видове. Те са високи и със здрави телосложения и толкова различни от мен. Аз съм мека, както се изрази. Бледа. Защо си тук, Брон? Сякаш вече не знам.

Той се навъси.

— Искам да бъда с теб.

— Глупости. Искаш да бъдеш достоен човек, а аз съм бременна. Ето защо си тук, но можеш да бъдеш баща на бебето и без да имаш връзка с мен. Ти…

Устата му отново покри нейната. Умението му да целува веднага я накара да изгуби волята си да се бори. Легна почти целия върху нея, като много внимаваше да не тежи на корема й, и обхвана с длани гърдите й. Тя започна да стене от насладата, която й носеше грубата повърхност на пръстите му, докато си играеха с настръхналите й зърна. Бека обви ръце около врата му, за да се държи. Накрая той отдръпна устни, и двамата дишаха тежко.

— Имам нужда от теб — измърка Новия вид.

Бека преглътна и кимна. И тя също имаше нужда от него, изключително много. Този мъж й действаше като наркотик — целувката му беше като мълния, която моментално я възпламеняваше. Брон се отдръпна, изтърколи се по леглото и застана в края му. Силните му ръце стиснаха глезените й и я издърпаха към ръба на матрака.

— Какво правиш?

— Не искам да тежа на бебето. Ще те взема коленичил в края на леглото, както направихме преди. Това свърши работа.

Да, точно така. Но запази тази мисъл за себе си.

— Обичам начина, по който изглеждаш. Възбуждаш ме.

Погледът й се спусна към кръста му и продължи надолу до твърдия му член, който сочеше към нея. Спомни си, че Новия вид се възстановяваше поразително бързо.

— Виждам.

— Бих предпочел да чувстваш, красавице.

Заля я желание и тя усети как между бедрата й се разпростря топлина. Той коленичи, жаркият му поглед обходи тялото й, проснато пред него.

— Отвори бедрата си за мен. Искам да те видя, да ти се любувам и да те вкуся отново.

— Не се чувствам много, ъ-ъ, удобно, да ме разглеждаш толкова отблизо. Искам да кажа, че съм бременна, Брон. Последния път ме изненада. Имам стрии.

Той се смръщи.

— Е, и?

— Никога не съм се чувствала удобно да показвам интимните си части. В разгара на страстта е едно, но аз още не съм възбудена.

Той прехапа устни.

— Даваш на други хора да гледат интимните ти части, а сега на мен отказваш? — изръмжа тихо и в тъмносините му очи пламна гняв.

Бека се поколеба.

— Моите… дявол да го вземе, просто не ми е удобно, разбра ли? Съпругът ми не беше заинтересован да вижда слабините ми, така че сега се чувствам неловко. Друг път не си искал моето позволение да го направиш и да ме гледаш долу в момент, когато не мога да мисля. Нека просто правим секс. Много обичам, когато си играеш с клитора ми, докато си вътре в мен.

Брон се намръщи.

— Вие сте били женени и той не е имал желанието да те проучва и ближе?

Младата жена поклати глава.

— Той обичаше да го правим на тъмно. Този разговор взе да става прекалено странен, Брон. Лежа тук гола посред бял ден.

— Аз не искам просто да те гледам. Аз искам да те вкуся, да опозная всяка частица от теб.

Бека се изчерви.

— Той никога не е правил нещо подобно.

Брон изръмжа и посегна към коленете й, за да ги разтвори.

— Аз ще го направя. Отвори се за мен.

— Брон…

— Сега! — настоя дрезгаво. — Затвори очи, ако се срамуваш. Искам те отворена. Искам да опозная всяка една частица от теб и да я вкуся. Отвори се за мен, Бека! Сега!

По дяволите! Тя прехапа още по-силно устни и отпусна глава назад върху леглото. Разтвори крака. Знаеше, че лицето й би трябвало да е яркочервено, тъй като бузите й пламтяха от срам. Ръцете на Брон погалиха вътрешната страна на бедрата й и я накараха да се разтрепери. Палците му се плъзнаха ниско надолу, толкова близко до кадифената й сърцевина, че трябваше да се бори с порива да повдигне ханша си, за да му помогне да стигне до там, но вместо това се застави да диша.

— Ще се научиш да се наслаждаваш на това, Бека. — Гласът му беше мек и дрезгав. — Ще се отваряш за мен всеки път, когато поискам, защото ще знаеш колко много удоволствие ще ти дам. Само като те погледна тук долу и ще се възбуждаш, защото ще знаеш какво искам да направя и как ще се чувстваш.

Тялото й веднага отговори на нежно произнесените му думи. Подскочи леко, когато Брон разтвори още по-широко краката й и ги вдигна високо. Палците му разделиха срамните й устни и разкриха розовата й женственост. Усети дъха му върху клитора си. Сърцето й биеше лудо, като знаеше, че той се намира толкова близо и интимно до нейните гениталии, колкото човек би могъл да бъде.

— Ти си много красива и тук — прошепна Новия вид. — Дръж бедрата си широко разтворени за мен, Бека. Не се стряскай.

Да не се стряска? Секунда по-късно ахна и разбра за какво се е опитвал да я предупреди. Усети как езикът ми проследи цепката й. Можеше да се справи с това, но подскочи, когато нахлу в отвора на тялото й, тласна и се отдръпна. От гърлото му излезе тихо ръмжене. Езикът му облиза по продължение цялата й сърцевина, изведнъж зъбите му одраскаха клитора й. Тя изскимтя, когато устните му се сключиха около възбудената пъпка и я засмукаха. Мускулите ниско долу в корема й се напрегнаха и зърната на гърдите й станаха твърди като камъчета. Ръцете й се вкопчиха здраво в завивките, трябваше да се държи за нещо.

Вниманието му изцяло беше съсредоточено върху снопчето от нерви, смучеше го и го подръпваше, а тя се мяташе в леглото. Не можеше да издържа повече, удоволствието стана толкова безмилостно, че тя понечи да събере краката си, но силните му ръце ги притискаха здраво и ги държаха широко разтворени. Той изръмжа, устата му започна да вибрира силно, но не се откъсна от плътта й.

— О, Боже! — простена Бека. — Идва ми твърде много, скъпи. Почти боли. Не мога!

Ръмженето му стана по-високо, вибрациите се усилиха и тя започна да издава звуци, каквито никога преди не бяха излизали от устата й.

Бека се чувстваше така, сякаш тялото й всеки момент ще се разпадне на хиляди частици. Извика и отметна глава назад. Вълната на удоволствието я помете толкова силно, че изгуби способността си да мисли изобщо. Тялото й се разтресе и тя извика отново. Брон я пусна.

Едва си поемаше въздух — усещаше как вагиналните й стени пулсират. Новия вид се надигна и се наведе над нея. Очите й се отвориха и се взряха в неговите. Напрегнатото му изражение бе почти плашещо. Никога никой не я бе гледал по този начин — с толкова много страст.

— Ти си моя, Бека. Кажи го!

Тя искаше. Дори отвори уста, но бързо осъзна какво се канеше да направи. Стисна здраво устни и задиша през носа. Брон затвори очи, сякаш се бореше с гнева си. Най-накрая се успокои, отвори клепачи и сграбчи бедрата й, за да я смъкне от леглото. Той седеше на пода и тя се оказа в скута му, обкрачила тялото му. Твърдият му член остана като притиснат в капан между коремите им.

— Обвий врата ми с ръце и се дръж здраво!

След като направи това, което й бе казал, дланите му стиснаха дупето й, повдигнаха я и я наместиха, докато широката глава на пениса му допря входа на нежната й сърцевина, мокра от кулминацията. Натисна леко, промени ъгъла на проникване и продължи да я отпуска надолу. Стенейки, Бека притисна лице към гърдите му. Мъчително бавно навлизаше в тялото й, докато се зарови дълбоко в недрата му.

Все още потръпващи, мускулите й стиснаха възбудената му мъжественост. Тя усети болка, тъй като не се беше възстановила от последния оргазъм. Членът му беше толкова дебел и голям, че не бе сигурна дали тялото й може да се справи с него толкова скоро. Заби нокти в кожата му.

— По-полека! — изхриптя тя. — Дай ми минутка да се приспособя.

— Щеше ми се да не беше така крехка! — изръмжа той. — Искам да те взема силно, бързо и дълбоко! — Отново изръмжа. — Да се заровя в теб толкова дълбоко, че да не остане нито частица от члена ми отвън и да те чукам, докато не можем повече да се движим. Но ще те нараня.

Изведнъж Бека почувства страх. Беше прекалено силен, за да се престори, че не го е усетила. Това, че беше бременна, изобщо не й помагаше. Размърда бедра, опитвайки да се измъкне от него, но той изстена. Вместо да я освободи, ръцете му стиснаха здраво дупето й и тазът му се залюля бавно. Лекото движение й донесе удоволствие, което надделя над страха. Почувства се прекрасно, тласъците му бяха като балсам за онези чудесни нервни окончания, мускулите на нейната женственост се приспособиха и го засмукаха толкова здраво, че той изпита желание да забърза движенията си. Тя изстена. Брон се сдържа и продължи бавно да тласка в нея.

Той се бореше да запази контрол и спечели. Беше така плътно стегната около пениса му, че почти изпитваше болка. Мускулите й го стиснаха силно и по стоновете, които издаваше разбра, че тя се наслаждава на това. Топките му се стегнаха, всеки момент щеше да се взриви, но се възпря. Започна да мърка, не можеше да спре вибрациите, които излизаха от гърлото му и залюля по-бързо бедра под своята жена. Тя извика и той изръмжа тихо. После направи движението отново.

Това беше нещото, което тя обичаше най-много. Измъчвайки и двамата, той го повтори. Зарови лице в рамото й.

Спокойно, нареди на тялото си. Бъди нежен.

Нямаше да издържи, тя беше много страстна, прекалено стегната и беше стиснала члена му твърде силно, за да възпира кулминацията си още дълго. Опита се да мисли за нещо, което да го успокои, но стоновете й, усещането за нея и аромата на възбудата й го удавиха.

Пусна дупето й, плъзна длан между телата им и потърси клитора й. Пръстът му се завъртя около него в синхрон с тласъците. Бека изкрещя името му, щом оргазмът я заля отново. Той отметна глава и изрева, когато мускулите й се стегнаха около пениса му и го засмукаха силно. Свърши толкова бурно, че видя звезди. Опитваше да улови дъха си и почти забрави да извади ръка измежду телата им и да притегли Бека в обятията си, докато струите сперма бележеха тялото й отвътре.

Отвори очи, сведе поглед и разгледа красивото й лице, опряно на гърдите му. Тя беше най-сексапилната гледка виждал някога.

— Причиних ли ти болка?

Младата жена поклати глава срещу кожата му.

— Добре. Ти полагаш на изпитание моите граници, Бека!

Тя прехапа устни и очите й се напълниха със сълзи. Новия вид остана потресен, когато Бека внезапно се подпря на раменете му, за да се освободи от обятията му. Стана от скута му и се запрепъва неуверено към банята. Той скочи на крака.

— Бека? Къде отиваш? — Бързо я последва, готов да я подхване, но тя успя да се стабилизира. Новия вид се почувства объркан. Защо очите й се напълниха със сълзи? Защо прекъсна прегръдката на телата ни? — Искам да те прегърна.

— Имам нужда от душ.

— Ще дойда с теб.

— Не — прошепна категорично и отказа да извърне глава, дори да го погледне. — Нуждая се да остана сама известно време.

— Бека — изръмжа разтревожен. Какво беше направил? Тя се наслаждаваше на секса!? Беше внимателен.

Бека влезе в банята и затвори вратата под носа му. Той хвана дръжката, но звукът от заключване на бравата достигна до ушите му. Остана много изненадан. Беше го заключила отвън! Тогава го обхвана гняв.

— Бека? Отвори вратата!

Тя не му обърна никакво внимание и пусна душа. Защо не му отговаряше? Защо искаше да отмие неговия аромат и семето му? Задъха се от силната болка, която го прониза, усети отхвърлянето й направо в душата си. Беше се втурнала да се изкъпе, за да премахне всяка следа от споделения между двама им секс.

Пръстите му стиснаха рамката на вратата и се вкопчиха в нея. Искаше му се да реве, да разбие и отстрани от пътя си проклетата врата, но се страхуваше, че ще я изплаши. Можеше отново да се подхлъзне във ваната и той нямаше да бъде до нея, за да я хване. Предишния път, когато бе загубил самообладание, тя беше отказала да го види.

Последното нещо, което искаше, бе, тя да изпитва ужас от него.

Пое си дълбоко въздух и издиша, опитвайки да си върне контрола. Но болката остана. Просто желаеше Бека да бъде негова, да чувства към него онова, което той чувстваше към нея и да го приеме. Вместо това, тя не можеше да търпи миризмата му върху тялото си.

Наведе глава и сълзи напълниха очите му. Беше объркал много нещата и не знаеше как да ги оправи. Всеки път, когато Бека го отблъскваше, усещаше как щастието все повече му се изплъзва.

Брон закрачи из спалнята, но вниманието му остана приковано към вратата на банята. Би трябвало да разбие ключалката и да влезе при нея. Спря и изръмжа. Знаеше, че се налага да се противопостави на подтика си да влезе и да грабне жена си. Какво се беше случило?

Затвори очи и си спомни как огледа лицето й, след като бяха правили секс, и видя сълзите й. Порази го ужасна мисъл и той се втурна към телефона. Тя изглеждаше измъчено. Беше ли я наранил? Беше ли се държал прекалено грубо с нея?

Тя каза, че не е, но може би беше излъгала?

Дявол да го вземе!

Приключи разговора и навлече дънките си. До ушите му достигна слаб звук. Тялото му се скова и всички мисли излетяха от главата му. Втурна се към банята. Контролът му напълно рухна, когато чу резките поемания на въздух и мекия звук на плача й. Рамото му нацели вратата, дървото с трясък се счупи и отхвръкна навътре, и с цялата си скорост Брон влетя при жена си.

Бека опитваше да се бори с желанието си да плаче, докато седеше във ваната и топлите струи на душа я обливаха. Брон се беше издал със своето обяснение. Каза й, че предпочита грубия секс и че ще трябва да се сдържа. Това само й показа още по-ясно и разбираемо нещата и тя знаеше, че трябва да сложи край на всичко.

Болеше. Беше се влюбила в Брон твърде бързо, знаеше го много добре, но сърцето й не искаше да слуша. Той беше честен още от самото начало, когато й заяви, че не иска да има никога нищо общо с човешка жена. Харесваха му силните и издръжливи жени Видове, защото би могъл да ги чука така, както желаеше.

Положи длани върху корема си. Бебето беше единствената причина Брон да се опитва толкова усилено да се сработи с нея. Но тя беше правила тази грешка и преди. Омъжи се за мъж, когото беше обичала, а той я бе искал по погрешни причини. Смяташе, че нещата между тях ще се получат, че той ще иска да си я върне обратно, но не го бе направил.

Раменете й се разтресоха силно и с мъка потисна желанието си да плаче. Болката от проваления й брак едва не я уби тогава, беше се надявала, че може да го спаси, че Брадли ще я заобича, ако положи повече усилия. Беше млада, глупава и наивна.

Но сега не беше нито едно от тези неща.

Обичаше Брон, а той искаше само бебето. Беше сигурна, че ще вложи повече старание от Брадли, за да функционира връзката между тях, но тя знаеше, че е по-добре да сложи край, отколкото да се надява. Веднъж вече беше преминала през това. Болката щеше да бъде много по-голяма, отколкото тогава. А животът без Брон… да й се налага да се сблъска с деня, когато той щеше да е в някое друго легло, докосвайки друга жена… ридания разтърсиха тялото й.

В съзнанието й изникнаха спомени за някои от опитите да спаси брака си. Без значение, какво беше направила, винаги се чувстваше така, сякаш бе разочаровала Брадли. За първата им годишнина стори всичко необходимо, за да оживи техния печален сексуален живот. Сготви вечеря и запали свещи из цялата стая. Посрещна го на вратата, обула високи токчета, сложила жартиери и черна коприна. Брадли само я погледна, намръщи се и й каза, че изглежда като проститутка. Беше много ядосан и прекара нощта на дивана. Гледа я през цялото време, като че ли е непозната, и тя осъзна, че бяха само двама души, които са се озовали заедно, а не би трябвало. Беше се почувствала жалка и се зарече никога повече да не бъде същата жена. НИКОГА!

Това беше един безкраен и порочен кръг, в който Бека се чувстваше като най-голямото разочарование за Брадли, чак до деня на неговата смърт. Сега беше Брон. Тя не беше това, което той искаше и от което имаше нужда. Нямаха нищо общо помежду си, бяха от два различни свята и единственото свързващо ги нещо беше бебето, растящо в утробата й. Нямаше да може да преживее този вид мъка отново, да участва в една връзка, обречена от самото начало.

Не можеше да спре сълзите, капещи от очите й. Загуби всякакъв контрол и избухна в плач. Притисна с ръка устата си, за да заглуши звуците и остави болката да се излее.

Трясъкът от счупването на вратата беше толкова силен, че я накара да си поеме рязко въздух. Брон отвори със замах вратата на душ кабината. Шокът, който изпита, пресуши сълзите й, когато Новия вид падна на колене до ваната.

Силните му ръце я хванаха под коленете и около кръста, повдигнаха я и здраво я притиснаха към гърдите му.

— Толкова съжалявам, красавице — изрече дрезгаво. — Не исках да те нараня. Не подуших кръв. Кажи ми къде те боли.

Отне й секунди, за да дойде на себе си. Брон я държеше в обятията си, където я бе издърпал изпод душа. Той седна на пода в банята с нея в скута си. Зарови лице в косата й, прегърна я още по-силно и я залюля, сякаш искаше да я утеши.

Той си мислеше, че е пострадала. Това я потресе.

— А-Аз… не съм наранена. Пусни ме. — Подсмръкна, освободи едната си ръка от притиснатите им тела, за да избърше сълзите си и си пожела да има кърпичка. Вдигна глава и видя страха в очите му. Притеснение. Той беше убеден, че й е причинил физическа болка. — Брон, не съм наранена по този начин. Наистина съм добре. Ще те намокря целия. Пусни ме.

— Не. — Той успя да се изправи, с нея в ръце, нещо, което само някой много силен можеше да направи и я отнесе от банята. — Толкова съжалявам, Бека. Опитах се да бъда нежен.

Той мислеше, че я е наранил физически и звучеше виновно. Това я разкъса вътрешно.

— Не си ме наранил. Добре съм.

— Бека — изръмжа той, — ти плачеше. Аз ти причиних болка.

Положи я нежно на леглото и дръпна завивката леко да я покрие. Легна до нея. Ръцете му я прегърнаха и внимателно я придърпаха да легне на една страна. Обви се плътно около нея, сякаш тялото му можеше да я защити. Това беше много мило и я накара да го заобича още повече, отказа се от опитите си да запази самообладание. Защо не можеше да я обича? Нещата щяха да са толкова съвършени, ако можеше. Горещи сълзи потекоха от очите й и тя зарови лице в постелята. Заплака отново. Проклети хормони!

— Тук съм, красавице. С теб съм — изгука той. — Всичко ще бъде наред.