Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Породите (19)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
A Christmas Kiss, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Новела
Жанр
Характеристика
Оценка
4,5 (× 88 гласа)

Информация

Форматиране
ganinka (2015)

Редактор: Ralna, desi7y, ganinka, 2015

История

  1. — Добавяне

Седма глава

Джесика не беше сигурна как влязоха в къщата. Спомняше си как Хоук я носи с устни, притиснати в нейните; дълбоките, отчаяни целувки бяха изпълнени с пикантния вкус на хормона на чифтосването и желанието, което беше нараствало между тях от деня, в който се срещнаха за първи път.

Любов от пръв поглед. И от втори. И от трети. И още, и още. Сякаш част от нея бе знаела, че е предначертано да са заедно, че са вървели към този момент.

Джесика не успя да види много от къщата. Имаше стълби. Повечето от къщите бяха на един етаж, но тази беше на два. Горният етаж беше таванско помещение, помисли си тя. В средата му имаше огромно легло, покрито с тъмна, плътна покривка. Хоук я пусна да легне върху нея, беше дебела и мека.

Можеше да разгледа къщата по-късно, каза си младата жена. „Много по-късно, надявам се.“

Легнала върху леглото, тя го проследи как се изправя с потъмняло от страст изражение.

Първо трябваше да свали ботушите си. Хоук се протегна надолу и ги издърпа един по един, без да откъсва поглед от половинката си.

Златните му очи бяха впити в нейните — очи, изпълнени с обещание и желание.

Дойде ред на ризата. Копчетата бяха разкопчани бързо и ефикасно, разкривайки внушителния му гръден кош. Джесика почувства как сърцето й засили ритъма си.

Цялото й тяло вече гореше. Беше заради хормона на чифтосването, който пламтеше точно под плътта, и само неговото докосване, неговата целувка можеше да облекчи. Докосване и целувка, които скоро щяха да бъдат нейни. Изцяло нейни.

Сърцето й заби още по-бързо при тази мисъл. Кръвта туптеше, препускаше във вените й и разпространяваше хормона в организма й.

Когато пръстите му се насочиха към тежкия кожен колан, разхлабиха го и разкопчаха металните копчета на дънките, Джес бе готова да се закълне, че за няколко дълги, безценни секунди е загубила способността си да диша.

Хоук плъзна дънките по бедрата си. Освободената дебела и тежка ерекция щръкна напред. Затъпеният връх на тъмния ствол блестеше от влагата на предеякулационната течност. Пламтящата главичка пулсираше и изливаше още от влагата и накара Джес да се надигне от леглото и да протегне ръка.

Копнежът да го докосне, да го вкуси, беше почти непреодолим. Щеше да обвини за това разгонването, обаче знаеше за фантазиите, които владееха съзнанието й повече от една година.

А това беше една от тях.

Нямаше нужда да се притеснява, да се дърпа или да се сдържа. Хоук вече й принадлежеше, както и тя на него. Можеше да го докосва и целува както й харесва.

А това щеше да й хареса.

— Исусе! Джес! — Пръстите му пронизаха косата й, когато езикът й се изви над главичката на члена му.

Същата пикантна топлина, изпълваща целувката му, беше и в изтънчения вкус на пениса. Тя експлодира върху езика й. Джес простена леко, карайки бедрата на Хоук да потреперят от усещането на звука по плътта му.

Пръстите му стиснаха косата й, а бедрата му се стегнаха, докато езикът й облизваше и галеше.

Младата жена се чувстваше опиянена, но знаеше, че това все още не може да се дължи на разгонването. По-късно, може би, но не точно сега. Не още.

Точно сега беше тя. Нейната нужда, нейното желание, нейните фантазии и искаше всяка секунда от тях да продължи вечно.

Джес разтвори уста и обхвана набъбналата главичка, езикът й погали горещата плът и усети струя предеякулационна течност.

Тази течност имаше предназначение да овлажнява и разпалва, а не само просто да носи хормона или възбуждащите качества.

Мъжките Породи бяха доста надарени, особено в широчината. Предеякулационната течност, изливаща се от тях, съдържаше специален хормон, който отпуска и разхлабва нежната женска плът по време на чифтосването, за да гарантира, че няма да има болка.

— Господи, Джес. Достатъчно! — Хоук я отдръпна от себе си, точно когато тя започваше наистина да се наслаждава на вкуса му, на усещането за него.

Присвивайки очи, Джес застана на колене, сграбчи подгъва на пуловера и на блузката и ги издърпа над главата си, след което ги захвърли на пода.

Искаше да го подразни още малко, но преди да има време, Хоук я бутна назад върху леглото, улови единия й крак, сръчно развърза ботуша и го издърпа. Вторият го последва само след няколко секунди.

Джес не успя да си поеме дори дъх, преди ръцете му да разкопчеят дънките й. Ловко ги плъзна надолу по краката й и я разголи изцяло пред погледа си.

Младата жена се изчерви, докато очите му блуждаеха по тялото й. От лицето до пръстите на краката й, сякаш я изпиваше.

Хоук никога не беше виждал нещо или някой по-възхитителен от Джесика. Стройно стегнато тяло, високи пълни гърди, тъмнорозови твърди зърна.

Като бонбони, помисли си той. Зърната й приличаха на най-сладките бонбони.

Погледът му се премести по-ниско, за да огледа съвършения леко заоблен корем, бледите, обсипани с лунички бедра и нежното, покрито с тънки косъмчета хълмче между тях.

Клиторът й се подаваше от набъбналите, блестящи гънки. Пулсиращ и влажен, той изкушаваше устните и езикът му. Беше мечтал да я вкуси, да зарови устни между бедрата й и да я обладае с езика си.

Мисълта, че най-сетне е негова, най-сетне е в леглото му, караше пенисът му да тупти, гъстата есенция на предеякулационната течност го овлажняваше.

Хоук легна до Джесика. Господи, искаше едновременно да я докосва навсякъде. Да я вкуси навсякъде. Езикът му облиза зърната й, преди да притегли едно от тях в устата си и да го засмуче жадно. Стегнатата малка пъпка стана още по-твърда и гореща. Повтори действията си върху втората и реакцията беше същата.

Обичаше ги. Първо ги засмука нежно, след това малко по-силно. Дразнеше ги едно след друго, докато Джес се гърчеше под него, пръстите й се вплетоха в косата му и я стиснаха, сякаш да го задържат при нея.

Когато Хоук се отдръпна назад и погледна към твърдите зърна, сладкото екзотично ухание на женствеността й привлече вниманието му към долната част на тялото й. Лекият слой от есенцията й блестеше като роса по меките къдрици, покриващи хълмчето, и изкушаваше вкусовите му рецептори.

Породата простена пресипнало и сведе глава. Устните му, леки като шепот, се плъзнаха по тялото й, езикът му облиза корема й, докато я преместваше по-нагоре на леглото и се намести между бедрата й.

Тя бе страстна, отдаде му се с доверие и вродена страст, което го смири и го остави да трепери от желание.

Разтвори краката й още повече и докато гледаше лицето й, езикът му облиза тясната цепка на женствеността й. Вкусът й беше като амброзия. Сладък и див и го караше да стене и ръмжи от опияняващата есенция.

Не приличаше на нищо, което беше опитвал преди. Наркотик, от който не можеше да се откаже. Прекрасен и мощен опиат. Плъзна езика си през гъстите сокове и закръжи около твърдата малка пъпка на клитора й. Облиза го, удари го леко и Джес се изви и потръпна от удоволствие.

Тихи, накъсани стонове се откъсваха от устните й, докато го гледаше. Клепачите й тежаха, сините й очи блестяха от насладата. Задъхваше се под ласката на езика му.

Колко време я беше чакал, помисли си Хоук. Но си струваше всеки мъчителен месец. Струваше си безкрайните нощи, за да я има сега, влажна и дива под него, докато той я поглъщаше.

Притегли твърдата малка пъпка на клитора й в устата си и го засмука нежно и непоколебимо. Джес се разтърси, ханшът й се изви, а пръстите й отново се заровиха в косата му.

С ръце под коленете й повдигна краката й по-високо и простена от удоволствие, когато малките й стъпала се отпуснаха на раменете му. Това я остави отворена за него, беззащитна. Езикът му се премести по-ниско, обиколи потръпващия таен вход на женствеността й, преди да се плъзне вътре с един рязък, гладен тласък.

Соковете й потекоха върху него, когато нежните мускули на влагалището й се стегнаха около натрапника. Джесика извика силно и отчаяно и Хоук се насили да остане неподвижен, само за секунда, колкото наближаващия оргазъм да отпусне вътрешността й.

След това я облиза. Езикът му се раздвижи бавно и спокойно в стегнатата й хватка, извлече сладостта й, карайки й да извика накъсано и вкуси рая.

Колкото повече получаваше от нея, толкова повече искаше. Когато Джес започна да се стяга, да изгаря за оргазъм, Хоук я тласна още по-високо. Докато езикът му се движеше във вътрешността й, пръстите му уловиха дупето й, разтвориха полукълбата, плъзнаха се в тесния процеп и намериха малкият, чувствителен вход там.

Но не го прониза. Масажираше го, потриваше го. Езикът му обладаваше безмилостно вагината й, докато пръстите му стимулираха наситената с нерви зона по-надолу.

Само след няколко секунди той усети как оргазмът й разцъфтя. Тялото й се стегна. Високи, кратки, измъчени стонове излизаха от устните на Джес, след това потръпна конвулсивно и Хоук усети експлозията й.

Джесика можеше да се закълне, че умира. Удоволствието избухна като вълна от светлина и топлина, връхлетя съзнанието и нервните й окончания, след което изригна в утробата й. Подобно на електрически пипала прониза цялото й тяло и я запрати право в нажежения център на слънцето, откъдето не можеше да избяга. Избухваше отново и отново, докато тя не се разпадна на късчета, носещи се по дивия вятър.

Но Хоук не беше приключил. Докато тя се мъчеше да си поеме дъх, той се откъсна от женствеността й и се настани върху нея. Краката й паднаха от двете страни на бедрата му.

Главичката на пениса му се настани срещу нежния отвор на вагината й и младата жена изскимтя в очакване.

— Сладката ми Джес — простена Хоук, като се надвеси над нея, устните му потъркаха нейните, а пенисът му се притисна към вагината й. — Моя любов. Моята половинка. — Последните думи сякаш се откъснаха от него. Главичката на пениса му потъна в нея, предизвиквайки силен, изненадан вик.

Беше удоволствие и болка. Смес от усещания, толкова бурни, толкова неочаквани, че тя заби нокти в раменете му, докато се опитваше да ги осмисли.

— Хоук! — В гласа й имаше нотка на страх. Джес го чу, усети го. Никога не беше преживявала подобно нещо. Никога не беше знаела, че удоволствието може да бъде толкова интензивно, толкова горещо.

— Дръж се за мен, бейби. — Устните му се отдръпнаха от нейните след една кратка, нежна целувка. — Просто се дръж. Всичко ще се оправи.

Ще бъде наред.

Джесика усети устните му по шията си. Той я целуна, облиза я, одраска със зъби чувствителната плът и я подлуди с усещанията, които я връхлетяха.

Докато я докосваше там, пенисът му започна да се движи. Отдръпваше се и се притискаше, бавно и спокойно потъваше в нея, докато не достигна преградата на девствеността, от която Джесика не беше успяла да се отърве сама.

Младата жена чу ръмжене във врата си, миг преди Хоук да се отдръпне. Върхът на пениса му спря на входа на вагината й, преди да се гмурне напред.

Джесика изкрещя. Удоволствие и болка избухнаха вътре в нея, когато той разкъса последното доказателство за невинността й. И все пак не беше навлязъл целия. Плъзгаше се напред-назад. Дебелата плът галеше нервни окончания, така чувствителни, така отзивчиви, че тя не можеше да направи друго, освен да повдигне ханша си, вкарвайки го дълбоко, въпреки огнената тръпка, пронизала гръбнака й.

Беше толкова хубаво. О, господи, нищо не можеше да се сравни с това. Толкова горещо. Толкова много удоволствие.

Джес произнесе името му, опита се да извика, но звукът излезе приглушен, защото се бореше да диша, да поеме твърдата плът, която я пронизваше.

Гърчейки се под него, тя изкрещя, стисна с бедра кръста му и отметна глава назад, когато той се тласна докрай във вътрешността й.

— Сладка Джес… — Стонът му прозвуча като дрезгаво ръмжене. — Моята сладка Джес. Моята половинка.

Тогава Хоук се раздвижи. С резки, силни тласъци я разтваряше, разтягаше я, докато тя не пламна, болеше я и все пак умоляваше за още. Нищо не изглеждаше достатъчно. Искаше го по-бързо, по-силно. Искаше зъбите му да драскат шията й, искаше да умре в прегръдките му, точно както сега, потопена завинаги в насладата.

Дълбоките енергични движения я докарваха до лудост. Оргазмът й беше толкова близо, усещаше го и я болеше от нужда да се гмурне в него. Бедрата й се стегнаха около ханша му, докато Хоук я обладаваше страстно.

Всеки отчаян тласък я издигаше по-високо, по-силно, докато Джес се закле, че срещна слънцето. Избухна толкова ярко, че когато Хоук прониза рамото й със зъби и се заби дълбоко във вагината й с един последен тласък, тя изкрещя.

Когато усети как влагалището й се разтяга, избухването на спермата му вътре в нея и затъпената, твърда издутина в средата на пениса му, Джесика забрави смисъла на думата екстаз. Не просто изпита оргазъм, тя стана наслада.

Приливът на усещания, който връхлетя нервните й окончания, беше чист екстаз. Те бяха нажежени до бяло, електрически, заредени с такава страст, толкова много удоволствие, че Джес имаше чувството, че лети, че потъва в океан от усещания, който нямаше начало и край.

Младата жена знаеше какво е това. Подутината в средата на пениса му го заключваше вътре в нея, позиционираше главичката да се излива към утробата й, осигурявайки максимален шанс спермата да намери плодородна почва.

Да знае какво е това и да го изпита бяха две различни неща. Преживяването беше страх, екстаз, прилив на възторжено удоволствие. Обвързване. Смесица от чувство, емоция и знание.

Джес принадлежеше на Хоук, както и той на нея. Не знаеше това преди. Но сега… Сега Джесика го осъзнаваше ясно в душата си. И вече знаеше защо Хоук я беше предупредил, че няма връщане назад. Не беше просто разгонване. Беше това. Удоволствие, към което ще се пристрасти. Нужда, от която никога няма да може да избяга. Мъж, когото ще обича до последния си дъх.