Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Интригантката (2)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
You Know You Love Me, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,5 (× 4 гласа)

Информация

Сканиране
midnight_sun17 (2015 г.)
Разпознаване и корекция
cherrycrush (2015 г.)

Издание:

Сесили фон Зигесар. Знаете, че ме обичате

Редактор: Милена Иванова

Дизайн на корицата: Бисер Тодоров

Предпечатна подготовка: Таня Петрова

Издателство ИнфоДАР, София, 2006

ISBN: 954-761-187-9

История

  1. — Добавяне

„Аз съм твоята Венера, твоят пламък, твоята страст.“

Бананарама, „Венера“

gossipgirl.net

Забележка: Всички имена на места, хора и случки са променени или абревирани, с цел да се опазят невинните, тоест мен.

Хей, хора!

Добре дошли в Горен Йист Сайд, Ню Йорк, където аз и моите приятели живеем в огромни разкошни апартаменти и ходим в подбрани частни училища. Ние невинаги сме най-добрите хора на света, но компенсираме това с външен вид и добър вкус.

Зимата идва. Това е любимият сезон на града и на мен включително. Момчетата са в Сентръл Парк и играят на топка или на всичко друго, типично за това време от годината, като се покриват целите с изсъхнали листа. А и тези розови бузи… да си поговорим за неустоимост!

Време е да извадим кредитните си карти и да нападнем „Бенделс“ и „Барнис“ за нови готини ботуши, секси мрежести чорапи, къси минижупи и сладурски кашмирени пуловери. Градът изглежда блестящ по това време на годината и ние искаме да блестим заедно с него!

За беда това е и времето да попълним документите си за колежа. Всички ние сме с такова потекло и ходим в такива училища, където не е вариант да не кандидатстваш в елитните колежи, а да не ни приемат си е абсолютен срам. Напрежението е огромно, но няма да му позволим да ни сломи. Това е последната ни година от гимназията и ние ще я изживеем така, че да оставим следа и все пак да влезем в желания колеж. Ние сме най-чистокръвните млади хора от Източния бряг и съм сигурна, че ще намерим начин да се справим, точно както сме го правили досега.

Познавам няколко момичета, които също няма да се поддадат на напрежението…

 

 

Наблюдения

Б купува очила от „Гучи“ на Пето Авеню заедно с баща си. Той не можа да избере между тези с розовите и онези с бледосините стъкла, така че купи и двата чифта. Олеле, наистина е гей! Н разглежда с приятелите си най-купонджийските колежи от каталог в „Барнс и Нобъл“ на 86-та и Лексингтън. С е при „Аведа“ на козметик. А Д замечтано наблюдава кънкьорите в Рокфелер парк и пише стихотворение. Без съмнение, за С — какъв романтик, а! Б си прави бразилска маска в салона „Дж. Систърс“. Подготвя се за…

 

 

Дали Б наистина е готова за следващата стъпка?

Откакто свърши лятото и двамата с Н пак се събраха, тя говори само за това. После, обаче, се появи С и очичките на Н започнаха да шарят, затова Б реши да го накаже, като го остави да чака. Но сега, когато С има Д, а Н обеща да е верен на Б, вече е време. В крайна сметка никой не иска да отиде девствен в колежа.

Аз ще ги следя отблизо.

Знаете, че ме обичате

Интригантката