Читателски коментари (за „Пътуване през спомени “ от Делиян Маринов)

  • 1. nickd (5 януари 2016 в 14:52), оценка: 4 от 6

    Не е никак лошо, особено като за първа книга! Историята си има своя собствена вселена и като цяло избягва обичайните клишета на жанра!

    Имам някои критики, основно по езика — използвани са доста модерни думи и изрази, също чуждици, вероятно наследство от „геймърската“ страна на автора, като това донякъде нарушава атмосферата.

    Но най-важното е, че притежава това, което искаме от всяка книга — интересна е, кара те да обърнеш следващата страница и да видиш какво се крие там!

  • 2. veskopz (27 февруари 2016 в 09:36), оценка: 5 от 6

    Книгата ми хареса и то доста. Има си всичко от което се нуждае едно добро фентъзи. И лично аз ще си купя книгата, за да подкрепя автора и да продължи да се развива ☺

  • 3. Петвеари (16 май 2016 в 20:29)

    Много хубава история. Браво на автора. Има добре пишещи хора в България.

    И Благодаря!!!

  • 4. Магос Ликос (7 юли 2016 в 17:45)

    Много щеше да ми е интересно да я прочета но се отказах като видях онази дума, която всички останали много я харесват — секс. Защо навсякъде се среща тази простотия? Иначе за мен тази книга щеше да е любимата фентъзи. Вместо да ползвате тази простотия, я заместете с обичта или подобно годно за ползване от дете тема. И да питам — наистина ли се описват тези действия или само се споменава, че героя го е правил?

  • 5. cattiva2511 (7 юли 2016 в 22:20), оценка: 5 от 6

    „Тези действия“ и мама, и тати са ги практикували, да си призная…

    Много интересен коментар относно анотацията, Магос Ликос.

    Няма нужда да се престрашавате да четете книгата: то секс, то битки, то насилие.

    „… подобно годно за ползване от дете тема…“ — опитайте при литературата за деца и юноши, защото тук скверната дума „секс“ (както и в много подобни фентъзи романи) Ви е най-малкият проблем.

    • 6. Магос Ликос (8 юли 2016 в 09:27)

      Добре де, ама Вие казахте всичко но не и това дали се описва подробно тази сцена или само се споменава за нея. Но мисля, че само аз смятам, че няма нужда и смисъл от тази сцена. Пък що намесвате майки и бащи не знам.

  • 7. Alisin (12 септември 2016 в 16:28)

    Магос Ликос какво толкова има, че в книгата се споменава за секс. Давай по-спокойно. Още не съм чела книгата, но се обзалагам, че не е като 50 нюанса сиво! Във всяка история трябва да има малко романтика и страст, иначе не е интересна.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.