Ришел Мийд
Триумфът на сукубата (1) (Поредицата за Джорджина Кинкейд)

Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Джорджина Кинкейд (2)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Succubus on Top, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
5,1 (× 34 гласа)

Информация

Сканиране
kris
Разпознаване и корекция
aisle

Издание:

Ришел Мийд. Триумфът на сукубата

Редактор: Милена Стефанова

Коректор: Ива Михайлова

Издателство „Ибис“, София, 2011

ISBN: 978–954–9321–66–1

История

  1. — Добавяне

На Хайди и Джон — за неизменното им приятелство, щедрост и възможността да ползвам интернет. Вие навярно сте най-добрите хора, които познавам.

Благодарности

Както винаги, нито една книга не може да бъде написана без вярната любов на семейството и приятелите ми. Много благодарности и на невероятните ми бета читатели: Майкъл, Дейвид и Кристина. Търпението и ентусиазмът ви ми помогнаха да прекося Долината на сянката на творческата дупка и няма думи, които да изразят какво означаваше за мен вашата подкрепа.

Благодаря и на издателския екип, на агента ми Джим Маккарти и на редактора ми Джон Сконамилио, който (в добрия смисъл) не ми позволи да загубя връзка с реалността и лавираше със сроковете. Вие, момчета, не ми дадохте да кривна от правия път, въпреки че и аз много се постарах.

И накрая, винаги ще бъда благодарна на милите ми осмокласници, които бяха толкова добри да ми позволят да се оттегля от преподаването, за да завърша тази книга. Желая ви всичко най-хубаво и нямам търпение да пораснете достатъчно, за да започнете да четете нещата, които пиша.