Читателски коментари (за „Силата на любовта “ от Сюзън Елизабет Филипс)

  • 1. Далида (16 април 2015 в 04:56)

    Книгата е интересна, има много силни моменти. Към десета глава ми стана досадна, но след това стана по леко четенето.

  • 2. Ивайла (17 април 2015 в 16:59)

    Една прекрасна история.Доста трогателни моменти.Обичам романите на Сюзън Елизабет Филипс.

  • 3. ganiva (12 юли 2015 в 21:48), оценка: 6 от 6

    Невероятно емоционален роман, който те засмуква наистина в шеметен водовъртеж, както пише и в резюмето. Кара те да четеш и да съпреживяваш събитията и чувствата, сякаш си на мястото на героите, изтръгва и сълзи, и смях от дъното на душата ти. Неслучайно е спечелил награда на годината. Страхотен роман, препоръчвам го горещо.

    И аз обичам романите на тази писателка.

  • 4. sweetydesy (2 ноември 2015 в 09:50)

    Обожавам книгите на тази авторка. Винаги има любов, еротика и най — вече хумор. Този роман наистина ме разтърси, определено си е заслужил наградата.

  • 5. Тралала (7 януари 2016 в 20:35)

    Никога не съм чела книга която толкова много да ме вбеси

  • 6. galia (9 март 2016 в 14:26)

    Невероятна история, много тежка и емоционална, много истинска! В началото първите десетина глави беше малко мудно, но после действието се развихри и ме завладя, през повечето време ме стягаше в гърдите, но и много ме разчувства, това е книга която се помни дълго след като си я прочел!

  • 8. Мери (14 май 2016 в 01:38)

    Страхотен сюжет, силни и интересни образи, всеки със своите слабости, надежди, тревоги за бъдещето и мрачни преживявания в миналото, прерастнали в психически травми. Само че прекалено мн излишни за мен подробности и доста малко сцени с главните персонажи Хани и Ерик. Докато се срещнат отново след години, докато се влюбят… и тя книгата свърши. Според мен авторката е трябвало да наблегне повече на тях, докато са заедно, а не когато са по отделно. Повече време е отделено на обсебващата любов на Хани към мъжа, който е с 23г. по-възрастен от нея и който тя пърчоначално приема като баща, отколкото на любовта й към главния герой Ерик Дилън. Това доста ме подразни и на места дори се отегчих от книгата. В обобщение ще кажа — добър замисъл, но не добре изпълнен…

  • 9. Моника (14 септември 2016 в 01:10)

    Не знам дали и други хора го имат този проблем, но аз романи от този жанр трудно чета, тъй като повечето ми идват твърде сладникави, твърде предвидими, а някои са с откровено слаб сюжет, направо „изсмукан от пръстите“, както се казва. Именно поради тази причина този роман доста ме изненада. Защото няма нищо общо с това, което изброих по-горе. Няма нищо сладникаво, историята се развива в дълбочина и при това доста реалистично. Героите са силни характери, всеки от тях в своята собствена борба (понякога и със самия себе си), всеки — със своите амбиции. И макар че някъде по средата на книгата заподозрях какъв ще бъде краят, беше страхотно удоволствие да я дочета. Защото това са истински, пълнокръвни хора, с характерните за човека чувства, слабости, вълнения. Няма нищо пресилено, нищо излишно в образа им. А това, в добавка със сюжета, който (както споменах) не е повърхностен и всъщност отразява самия живот и някои от проблемите в него, с които всички малко или много се сблъскваме, макар и под друга форма, ми е напълно достатъчно, за да ви препоръчам тази книга. Заслужава си, особено за любителите на жанра, а и не само.

  • 10. Nikolll_1 (21 януари 2019 в 22:04), оценка: 6 от 6

    Невероятна книга, може би най-добрата на авторката. Горещо препоръчвам.

  • 11. gals (23 юли 2019 в 09:10), оценка: 6 от 6

    Това е една невероятно силна и завладяваща книга. Толкова земно и вълнуващо е предадена всяка емоция, всеки нюанс на характера на персонажите!

    Когато започнеш да четеш до такава степен емоцията те разтърсва,че няма как да останеш безучастен на страданието и чувствата на героите. Това е книга, която няма как да не остави траен отпечатък върху всеки читател !

    Заслужава си всяка пролята сълза!!!

    Приятно четене!!!!!!!

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.