Читателски коментари

(за „Долината на конете“ от Джийн М. Оел)

 • 1. Elentari (14 октомври 2017 в 20:01)

  Lauren, съгласна съм с вас, че романът маже да се възприема като развлекателно четиво, а всички ние имаме нужда да избягаме по някакъв начин от ежедневието.

  Има моменти, когато човек изпитва необходимост или му се налага по професионални причини да чете специализирана литература. А има и моменти, когато желаем да четем художествена проза. Моето скромно мнение е, че художествената литература разполага с много средства да изследва задълбочено действителността и отношенията между хората, като и двата подхода могат да носят и познание, и удоволствие.

  Може би не трябваше да пиша в тази тема, понеже поредицата не е точно моето развлекателно четиво, но какво да се прави — шило в торба не стои:)

Уважаеми посетители на сайта, всеки е добре дошъл да изкаже мнението си относно дадено произведение. Имайте предвид, че модераторите ще изтрият коментара или част от него, ако той съдържа обидни и груби нападки към другите, както и ако рекламира собствени възгледи, които не са в контекста на произведението. Ако сте съгласни с това условие, моля, продължете към изпращането на коментара си.

Задължително е попълването на всички полета, както и писането с кирилица. Коментарите с латиница най-вероятно ще бъдат изтрити.

Спазвайте елементарни правописни правила:

 • Започвайте изреченията с главна буква;
 • Оставяйте интервал след препинателния знак, а не преди него!
Разрешени са следните етикети
 • <em>
 • <strong>
Нов коментар