Читателски коментари

(за „Долината на конете“ от Джийн М. Оел)

  • 1. Elentari (14 октомври 2017 в 19:42)

    Dark Ambient Fan, не бива да съдите от един цитат за литературните влечения и вкуса на хората, нито за нещата, които те четат, въпреки, че вашата реплика се отнася очевидно и до вас: всеки с влеченията и вкуса си. Не се познаваме, нито сте прочели изтрития напълно справедливо коментар на религиозната женица, та да „остроумничите“ така. Моят самотен коментар едва ли може да се определи като „разлайване“ на кучетата.Връщането на цитата от Удхаус вероятно е породено от моето нехаресване на любимата ви "уникална " поредица. Но понеже не сте прочели изтрития коментар, губи ви се и контекстът, в който " Боже, пази патките!" бе употребен. Впрочем, ако го бяхте прочели, сигурна съм, че щяхте да се почувствате жегната много повече от мен, макар и по различни причини. ОК, четете си я вашата поредица и се възхищавайте, само не ме съжалявайте, задето аз не я намирам за уникална. Нямам намерението, нито желанието да си меря прочетенето с когото и да било.

    За Удхаус какво да кажа? Нужно е чувство за хумор и известна начетеност, за да му се насладите, без неговите произведения да са някаква висока проза, разбира се. Каквато не е и въпросната Долина.

Уважаеми посетители на сайта, всеки е добре дошъл да изкаже мнението си относно дадено произведение. Имайте предвид, че модераторите ще изтрият коментара или част от него, ако той съдържа обидни и груби нападки към другите, както и ако рекламира собствени възгледи, които не са в контекста на произведението. Ако сте съгласни с това условие, моля, продължете към изпращането на коментара си.

Задължително е попълването на всички полета, както и писането с кирилица. Коментарите с латиница най-вероятно ще бъдат изтрити.

Спазвайте елементарни правописни правила:

  • Започвайте изреченията с главна буква;
  • Оставяйте интервал след препинателния знак, а не преди него!
Разрешени са следните етикети
  • <em>
  • <strong>
Нов коментар