Читателски коментари

(за „Долината на конете“ от Джийн М. Оел)

  • 1. summer-knight (19 септември 2017 в 14:43)

    Книгата не е нито детска, нито историческа, а най-обикновен любовен/еротичен роман. От туй следва, че е най-честно да я сравнявате с други подобни книги, където красив, популярен сред дамите, мускулест и желан пират/рицар/лорд/крал/капитан се люби с княгиня/слугиня/пиратка/пастирка. По мои скромни наблюдения там се пукат та пушек се вдига и изобщо не се пазят. Не съм срещал в тези книги много реплики от типа „спри ще ме обремениш, добре надупи се“, пък и в истинския живот се срещат дори още по-рядко (особено откакто са измислили главоболието).

Уважаеми посетители на сайта, всеки е добре дошъл да изкаже мнението си относно дадено произведение. Имайте предвид, че модераторите ще изтрият коментара или част от него, ако той съдържа обидни и груби нападки към другите, както и ако рекламира собствени възгледи, които не са в контекста на произведението. Ако сте съгласни с това условие, моля, продължете към изпращането на коментара си.

Задължително е попълването на всички полета, както и писането с кирилица. Коментарите с латиница най-вероятно ще бъдат изтрити.

Спазвайте елементарни правописни правила:

  • Започвайте изреченията с главна буква;
  • Оставяйте интервал след препинателния знак, а не преди него!
Разрешени са следните етикети
  • <em>
  • <strong>
Нов коментар