Читателски коментари (за „Гибелта на „Аякс“ “ от Павел Вежинов)

  • 1. Огнян (6 декември 2013 в 08:45)

    Павел Вежинов е един от най-големите ни автори, не разбирам как може да се пишат такива отрицателни мнения за него. Явно неговите произведения не са познати на част от коментиращите тук. Запознайте се, сравнете ги с други и ще видите, че никой от съвременните ни автори от последните 25 години не може да се доближи до таланта на Вежинов.

    Нека бъдем честни — въпреки всички негативи на социализма, именно в този период са създадени най-великите произведения в съвременната българска литература. И ако някой все още се съмнява в това, преди да коментира, нека се запознае с автори като Вежинов,Любен Дилов — баща, Антон Дончев, Димов, Талев, Райнови — баша и син, Кирил Топалов, Виктор Пасков, Цончо Родев, Ивайло Петров, Стефан Дичев, Андрей Гуляшки, Вера Мутафчиева и още толкова много други…

    Познавайки тези автори, смело мога да твърдя, че благодарение на тях съвременната българска литература е достигнала световни висоти, с което можем да се гордеем. Не отхвърляйте всичко, което е било създадено в социализма, защото днес въпреки демокрацията и свободата не е създадено нищо по-добро.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.