Читателски коментари (за „Фюри “ от Лорън Донър)

  • 1. galiaig (14 септември 2013 в 04:29), оценка: 4 от 6

    Съгласна съм с Кода Беар за доста от нещата. Аз я прочетох веднага след като я пуснаха и имаше само 2–3 възхитени читателки. Като видях за какво иде реч ми стана интересно, защото до сега не бях чела подобна книга…в последствие продължих само заради секс сцените, които бяха най-интерсните и запомнящи се моменти от цялата книга хи-хи-хи сега ще кажете че съм някоя секс-маниачка, но уви то друго освен това в тая книга няма.

    Диалозите са нелепи на моменти, ама то няма как иначе — след като разкаже една сцена, после авторката я преразказва чрез глупави и дори абсурдно дразнещи диалози между главните герои.

    И друго което мен много ме озадачи е как тези „хора-животни“ са толкова интелигентни след като цял живот са били в клетки и не са обучавани специално да развиват интелекта им. Някои индивиди вадеха такава ценностна система, сякаш са живели цял живот сред нормални хора. Хммм, както и да е скоро няма да чета пак подобно четиво. Не че не ми хареса, дори бих го препоръчала за убиване на времето и при липса на въображение за разнообразяване на секса ;-)

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.