Читателски коментари

(за „Дългоочакван празник“ от Джоан Хол)

  • 1. Ники (10 ноември 2017 в 15:52)

    Прочетох едва първа глава с класическите клишета — секси героиня, свръхсекси герой, в секундата, в която се запознават, почват да се карат, докато на всяко разменено изречение всеки от двамата си представя креватни сцени с другия и постоянно виждам друг прочит на сцената — героинята бърза за среща с неособено интересното си (и естествено, че ще е властно и досадно, за да й влезем в положението) гадже, обаче се натъква на малко момиченце с видимо богат татко и решава, че може да остави гаджето да поизчака, докато направи проба за кандидат-майка пред богатия татко. Разбира се, всичко е подплатено с описание на достатъчно благородни мотиви и емоционални и физически пориви, за да няма капка съмнение в чистотата на героинята.

    Отивам да чета втора глава :D

Уважаеми посетители на сайта, всеки е добре дошъл да изкаже мнението си относно дадено произведение. Имайте предвид, че модераторите ще изтрият коментара или част от него, ако той съдържа обидни и груби нападки към другите, както и ако рекламира собствени възгледи, които не са в контекста на произведението. Ако сте съгласни с това условие, моля, продължете към изпращането на коментара си.

Задължително е попълването на всички полета, както и писането с кирилица. Коментарите с латиница най-вероятно ще бъдат изтрити.

Спазвайте елементарни правописни правила:

  • Започвайте изреченията с главна буква;
  • Оставяйте интервал след препинателния знак, а не преди него!
Разрешени са следните етикети
  • <em>
  • <strong>
Нов коментар