Читателски коментари (за „Дванадесетата планета “ от Зекария Сичин)

  • 1. Tihomir Dimkov (12 август 2012 в 11:35), оценка: 6 от 6

    Много добра, много задълбочена и въобще — много интересна книга!

    С нетърпение очаквам следващите от поредицата.

  • 2. Пенчо Панайотов (23 октомври 2012 в 13:16)

    Изключителна книга от изключителната поредица „Хрониките на Земята“! Прочетете всички 8 книги на Зекария Сичин, преведени на български език! Вярвам, че издателство „Бард“ ще издаде и останалите му 3 книги. Вярвам, че и „Моята библиотека“ ще представи всички тези книги в електронен вид тук!

  • 3. Костадин Бояджиев (25 декември 2020 в 12:34)

    Едно огромно благодаря на Читанка и хората стоящи зад този проект, за това, че правят широкодостъпни подобни книги. Книгата е много интересна, с любопитни възгледи. Дано тук бъдат публикувани и други книги на Закария Сичин.

  • 4. Павлина Николова (25 октомври 2022 в 19:14)

    Благодаря на Читанка за изключителната възможност да прочета тази книга ,с нетърпение очаквам следващите .

  • 5. shadow_bobi (6 декември 2022 в 16:19)

    Борислав, Трявна

    Моето уважение към този автор, който първи и може би единствен успя по невероятно логичен и убедителен (без да се натрапва за това) начин да запълни белите петна относно човешкия ни произход, където научните обяснения отдавна боксуват безнадеждно. При прехода от маймуна към човек и Дарвинизмът се провали, защото обратното е, мисля, по вероятно. Заслугата на този автор е в това, че намери, а след това и отвори прозореца към древността и благодарение на способностите си успя да подреди (хроно) логически и обосновано материала, до който е имал достъп, вместо да блъска, като науката безнадеждно в стената. Шумерите и други са ни го написали, но то трябва да има очи, които да го видят, а не научни титли само, които се заслепяват често и за очевадните неща. Не съм млад и доста съм чел, но съм благодарен, че най-после успях да стигна до имформация, която науката все още не може да даде убедително, а и мисля, че търси в грешна посока. Явно дори и в Библията се споменава за всичко това, но тя не обяснява нищо, а и се тълкува трудно, но след като прочетеш книгите на Зекария Сичин, вече можеш да имаш обясненията за това, което се разказва и в Библията за произхода и създаването на човека такъв какъвто е, а това засяга всеки от нас. Четете !!!

  • 6. iskostadinov (24 май 2024 в 11:02), оценка: 3 от 6

    О боже!

    Тази книга е евтина популистка в стил жълта преса, като се започне от исторически остарелите и неверни твърдения че Близкия Изток е началото на цивилизацията и се стигне до смехотворното „Не знаем как нашите предци са постигнали това, следователно са им го дали извънземните.“

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.