Читателски коментари (за „Замъкът на лорд Валънтайн “ от Робърт Силвърбърг)

  • 1. analizator3 (4 януари 2010 в 23:25), оценка: 5 от 6

    Когато знаеш кой си и какво да правиш със способностите си , просто трябва да го направиш — без значение дали жонглираш с бухалки или управляваш планета ! А се оказва, че може да се правят и двете неща доста добре !

    Пътуване — към себе си, към властта, към предотвратяване на един бунт на метаморфи… По време на пътуването — осъзнаване, че властта трябва да се упражнява внимателно, не самоцелно, че някои неща изискват приучване към търпение, че смелият се възползва от всички случайности по пътя си… и че любовта не признава разлика между това — дали си коронал или жонгльор,висша дама или обикновена девойка !

  • 2. glishev (11 август 2011 в 01:04), оценка: 6 от 6

    Страхотна книга е. Между фентъзи и научна фантастика. Приключенска история с увлекателен сюжет, много настроение, интересни герои и отлично изпипана атмосфера. Чете се много леко, а не е тъпа.. Ако се филмира, би станала невероятен хит.

  • 3. radorad (30 октомври 2011 в 21:44), оценка: 6 от 6

    много приятна книга прочетох я с голямо удоволствие

  • 4. Су (26 юни 2012 в 13:50)

    Горните три коментара са добри, но тази книга въобще не това за което пишат уважаемите граждани по горе. Това не е фентъзи или фантастика а реалност. Не е и философска книга. Чудя се дали автора подава кодовете за да разбере, който разбира или си прави гаргара с четящите човешките ресурси…. Със здраве!!!

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.