Започнахме развитието на нов библиографски проект и активно търсим хора, които да участват в него и да помагат за обогатяването му.

Читателски коментари

(за „Азазел“ от Борис Акунин)

  • 1. Марина_Г (10 октомври 2017 в 11:55), оценка: 6 от 6

    Акунин е абсолютно невероятен! Още в тази първа книга сякаш в главата си е имал сюжета и на следващите от поредицата, нещата са много добре навързани. И всички книги са блестящи, има много напрежение, но и много интересни препратки към вътрешния мир и изконните човешки ценности. Надявам се да имам възможност да прочета и други негови книги, защото тези в Читанка вече ги знам наизуст :)

Уважаеми посетители на сайта, всеки е добре дошъл да изкаже мнението си относно дадено произведение. Имайте предвид, че модераторите ще изтрият коментара или част от него, ако той съдържа обидни и груби нападки към другите, както и ако рекламира собствени възгледи, които не са в контекста на произведението. Ако сте съгласни с това условие, моля, продължете към изпращането на коментара си.

Задължително е попълването на всички полета, както и писането с кирилица. Коментарите с латиница най-вероятно ще бъдат изтрити.

Спазвайте елементарни правописни правила:

  • Започвайте изреченията с главна буква;
  • Оставяйте интервал след препинателния знак, а не преди него!
Разрешени са следните етикети
  • <em>
  • <strong>
Нов коментар