Читателски коментари

(за „Азазел“ от Борис Акунин)

 • 1. Меги (11 януари 2012 в 18:18)

  Страхотна книга, като всички на Акунин!

 • 2. Chortleneva (10 февруари 2012 в 15:11), оценка: 5 от 6

  Прекрасна книга, с нетърпение очаквам останалите книги от поредицата. Благодаря, че ми предоставихте възможност да се запозная с творчеството на Борис Акунин.

 • 3. Bbingo (16 февруари 2012 в 17:13), оценка: 5 от 6

  Изчетох и още неготовите книги на Акунин.Един от най — добрите съвременни автори! Дори само да четеш бележките под линия си заслужава.Велик!

 • 4. natispain (16 февруари 2012 в 17:58), оценка: 6 от 6

  Така е. Аз извадих всичките му недообработени книги от работилницата и ги четох някакси, но като не съм в България да си ги купя… Акунин е уникален, което не е лесно в нашия век с толкова много автори пояавили се през многовековното развитие на литературата. Завиждам на всички, които тепърва ще го четат. Аз съм на последната книга, уви. Жалко че Акунин не е написал повече книги за Ераст Фандорин.

 • 5. Деница Минчева (26 февруари 2012 в 23:15)

  Повечето книги на Акунин, подговяни в ателието вече са официално добавени, в момента още една си чака реда. Но това не се съвсем всички книги от поредицата за Ераст Фандорин.

  Да видим — действието в „Любовник на смъртта“ (в момента в Ателието), се развива паралелно с „Любовница на смъртта“. За съжаление тази книга така и не ми е попадала, въпреки, че редовно си купувах книгите от поредицата. Ако някой я има и бъде така добър да я сканира, аз мога да я обработя.

  Освен това, след „Диамантената колесница“ има издадени няколко неща: „Нефритовата броеница“ — сборник от десет разказа, в които Ераст Фандорин е все така главният герой и се изясняват разни факти от живота му; „Целият свят е театър“, което е поредната част от историята на детектива, хронологически, а също и една повест, част сборник разкази на различни автори.

  Изобщо, Борис Акунин е доста активен писател. Не мисля, че историите за Ераст Фандорин са се изчерпали. Или поне се надявам да не са.

 • 6. Bbingo (27 февруари 2012 в 12:43)

  Искрено и ГОЛЯМО „Благодаря“ на Деница Минчева за труда и прекрасната обработка!

 • 7. Лидия (20 ноември 2013 в 17:41)

  Последната книга за Ераст Фандорин, след Нефритената броеница, е Целият свят е театър. Можете да си ги свалите от руските сайтове безплатно:

  http://fictionbook.ws/det_/det_history/boris-akunin-ves-mir-teatr.html

 • 8. Георги (20 ноември 2013 в 20:25)

  И аз не мога да открия „Любовница на смъртта“, макар че от дълго време я търся. Остава ми само да се надявам, че ще се появи в Читанката. Присъединявам се към апела на Деница — Ако някой я има нека да я сканира!

 • 9. horses (21 юни 2015 в 17:06)

  Хубав стил на писане, сюжет с хумуристични нюанси. Лесна за четене. Определено ми хареса. Главният герой Фандорин е личност, която не е за изпускане :)

 • 10. Марина_Г (10 октомври 2017 в 11:55), оценка: 6 от 6

  Акунин е абсолютно невероятен! Още в тази първа книга сякаш в главата си е имал сюжета и на следващите от поредицата, нещата са много добре навързани. И всички книги са блестящи, има много напрежение, но и много интересни препратки към вътрешния мир и изконните човешки ценности. Надявам се да имам възможност да прочета и други негови книги, защото тези в Читанка вече ги знам наизуст :)

  • 11. Багатур Ганьо (10 октомври 2017 в 16:12)

   Гришка, пада ти цената, щом кифлите в розаво взеха да те харесват. :D

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.