• 1. Elentari (30 май 2017 в 11:19)

    Не мисля, че има нормален човек, който да приема убийствата на Гео Милев, Йосикф Хербст, Вапцаров и други ценни личности.

    Защо обаче не споменавате за атентата в църквата „Света Неделя“? Не ми отговаряйте — явно смятате, че партията ви е права, „когато съгреши дори“… Извращенията на изродите, организирали така наречения „народен съд“ трябва да бъдат помнени, изучавани и заклеймявани.

    Знаете ли, живяла съм и работила шест години в Куба и зная неща за Че Гевара от първа ръка, неща, от които ще ви настръхнат косите.

    Но това между другото… жалко, че не сте се възползвали от благините на онзи „строй от 5 петилетки когато страната ни се превьрна в високо индустриална и развита промишленост с постижения в областа на високите технологий на науката космонавтиката и културата…“, та поне да усвоите по-грамотен начин на писане. И ето — тук имаме още един проблем: неграмотните другари не само избиха и хвърляха на прасетата невинни хора, просто защото са образовани, заможни и различни. Чрез този безумен акт те унищожиха голяма част от генофонда на българите. Което донякъде обяснява сегашната ситуация.

    И да, само хора като вас си мечтаят да се върне мракобесието. Мракобесието на онези години, които върнаха България 50 години назад.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.