Читателски коментари (за „Изгубените открития “ от Джери Василатос)

  • 1. kabumko (3 март 2016 в 09:38), оценка: 5 от 6

    Хмм не мога да кажа нищо. Ако погледнем обективно книгата, до 6–7 глава беше добра, сравнително много информация, изглеждаща правдоподобна, след това ми стана скучна.

    Много започна да се повтаря, че ни управляват, добре разбирам искал е автора да го каже но повтарянето във всяка глава е малко много. Има развлекателни неща които може да не са толкова зайнтригуващи, които сонора да нарича блатни думи или там както беше и все пак трябва да имаме в предвид, че автора най-вероятно не е професионалист и е написал книгата както я е чувствал и това което него го е вълнувало. Ти не си дал живота си за да можеш да проследиш толкова много неща, аз лично прегледах повечето от дадените патенти. Интересни са. Може някой да не са толкова практични — според мен — но ги има. Трудно постижими са за хора които не се занимават главно с това.

    Тази книга е за да те вдъхнови, и книгата си върши работата, сонор ако не можеш да имаш въображение, не виждам защо изобщо си тръгнал да четеш тази книга???

    Бога на сълзите, ако спреш да обвиняваш Българите че са насраняци и започнеш вместо това да помагаш за родината си по някакъв начин родинтата може и да стане привлекателна. Не е виновен домът че е разбит а стопанина който го поддържа. Да избягаш е най-лесно, аз дъм горд да съм Българин, макари и аз като теб да не съм горд с много от останалите Българи, но това е така само ако не им дадеш шанс.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.