Читателски коментари (за „Черният рицар “ от Кони Мейсън)

  • 1. ganiva (16 февруари 2015 в 23:06), оценка: 5 от 6

    Еееех, писна ми от *******, дето се слагат на всяка манджа мерудия. Не казвам хора, защото за мен вие мен *** ** ** ****. Вие сте някакви свръх интелигенттни (вероятно) извънземни, може да сте и „истински малки космати същества от Алфа Кентавър“ (цитат!), но за мен сте обикновени *******. Аз наричам ******* онези същества, които се мислят за нещо повече от другите, само ащото другите харесват нещо друго, имат някакво друго мнение и когато го изкажат, ******* вкупом се втурват отгоре им, за да ги смачкат.

    Наистина недоумявам защо този прекрасен сайт е единственият, в който човек НЕ МОЖЕ свободно да си напише коментар, без някой после да излее кофа помия в отговор и да го оплюе. Аман от отворковци и разбирачи!

    За сведение на господина с ******** ник, чела съм „Прокълнатите крале“ няколко пъти и я имам на хартиен носител. И нека въпросният господин престане да ми дава акъл.. Убедена съм, че имам повече от него, нищо че от известно време чета само розови романи, тъй като само те ме отморяват от тежкото ми ежедневие.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.