Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Морски вълци
Включено в книгата
Оригинално заглавие
A Pirate of Her Own, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
5 (× 78 гласа)

Информация

Разпознаване и начална корекция
Xesiona (2009)
Корекция
maskara (2009)
Сканиране
?
Сканиране
Lindsey (2009)
Допълнителна корекция
sonnni (2014)

Издание:

Кинли Макгрегър. Ограбен копнеж

Американска. Първо издание

ИК „Ирис“, София, 2008

Редактор: Правда Панова

Коректор: Виолета Иванова

ISBN: 954-455-049-2

История

  1. — Добавяне
  2. — Добавяне на анотация (пратена от alba)
  3. — Корекция от sonnni

„Савана Диспеч“:

Легенда за Морския вълк

Савана, Джорджия, 1793

„От абсолютно сигурен източник научихме историята на един легендарен герой. Мъж, толкова смел, толкова дързък, че никой не може да се мери с него. Тъмен като нощта, а корабът му — черен като крилете на гарван. Воден от призрачна ръка, той напада нищо неподозиращите екипажи на британските кораби и връща онова, което подлите британци са ни откраднали.

Той е истински американец. Изправен и горд — като Нейтън Хейл, който даде живота си, за да живеем свободно. Остава верен на мисията, която е поел по време на борбата за независимост, и връща на семействата им принуждаваните да служат в британската армия наши мъже.

Кой е този мъж, този герой?

Някои казват, че бил пиратски принц, решил да постигне нещо в живота си. Други твърдят, че бил бедно сираче и трябвало да се бори съвсем сам с грубата действителност. Трети пък ми разказаха, че някога бил британски матрос, изпитал на собствен гръб жестокостта на британския военен флот.

Едно обаче знаем със сигурност — този мъж търси хора от същата порода. Затова е последвал призива на Америка и е грабнал оръжието. Той е истинска легенда. Той е спасителят на нашите морета.

Но внимавайте, мили дами! От също така сигурен източник ми съобщиха, че е красив и опасен. Дяволски мъжествен. И има опит с нежния пол. Както някога рицарят Ланселот, и той оставя по пътя си безброй разбити женски сърца.

Защото има мисия, на която се отдава с повече страст, отколкото може да преживее в обятията на жена. Морския вълк не се опитомява. Никоя жена не би могла да го обвърже. Той е непредвидим като морето и също толкова опасен.

Като видите платна на хоризонта, вгледайте се внимателно. Дали са на преминаващ търговски кораб, или е военна фрегата? А може би са платната на «Отмъстителя»?

Гледайте внимателно и се молете на небето, врагове на Америка, тези платна да не се доближат до вас и ръката на отмъщението да не се стовари върху ви!“

С. С. Джеймс