Избран от вдовицата на Робърт Паркър да продължи популярната поредица с детектив Спенсър, носителят на множество литературни награди Ейс Аткинс се справя невероятно с огромното предизвикателство. Спенсър е в топ форма. Приключението продължава.

 

 

Когато четиринайсетгодишната Мати Съливан влиза в офиса на Спенсър, той не предполага, че ще се наложи да разследва престъпление, извършено преди четири години, за което има осъден с влязла в сила присъда. Но става дума за убийството на майка й. И за мафията в Южен Бостън. Както и за нуждата от справедливост. Спенсър ще поеме този случай — дори срещу заплащане от няколко понички, — защото твърдо вярва, че виновните трябва да бъдат наказани.

Смъртта на Джули Съливан е само върхът на айсберга. Престъпният свят има свои собствени закони. Полицията е безсилна. Спенсър се нуждае от помощ, която единствено верният Хоук може да предложи. Двамата нагазват в дълбоки води…

Ейс Аткинс е страхотен писател. Той пише като Паркър, звучи като Паркър, разсмива и забавлява като Паркър. Дори най-запалените фенове на Спенсър няма от какво да се оплачат. Любимият им детектив отново е с тях.

Чикаго Сън Таймс

Съдържание

Приспивна песен 6

Lullaby,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Ейс Аткинс

Заглавие: Робърт Паркър: Приспивна песен

Преводач: Веселин Лаптев

Година на превод: 2012

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Обсидиан

Град на издателя: София

Година на издаване: 2012

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Абагар“ АД, В. Търново

Излязла от печат: 14.09.2012

Редактор: Кристин Василева

Технически редактор: Людмил Томов

Коректор: Симона Христова

ISBN: 978-954-769-303-6

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/5539

История

  1. — Добавяне

Библиоман