Блестяща и неповторима!

 

 

Роденият в Швейцария Юг Мартен е работил за най-престижните хотели в света. Но когато купува малък мизерен хотел в Ню Йорк, всички го смятат за луд. Само той вижда необработения диамант и го превръща в красив бутиков хотел, безукорно елегантен и ръководен с прецизност и любов.

Хотел „Вандом“ скоро става известен с ненадминатото си обслужване и е идеалното скривалище за богатите и прочутите. Той е и перфектен дом за красивата съпруга на Юг и малката им дъщеря. Но съпругата му се изморява от неговото внимание към хотела и го напуска заради прочут музикант, като го оставя с четиригодишната Елоиз.

Персоналът в хотела става семейство на Елоиз и тя има чудесно детство, обожавана от интересните и важни гости на „Вандом“. Отдадеността на Юг на работата повлиява силно на дъщеря му и тя решава да последва неговия път — хотелиерски колеж в Швейцария.

Но Юг винаги е бил изключително близък с дъщеря си, а как ще се справи сега, когато тя е толкова далеч? Дали Елоиз ще може да приеме друга жена в живота на баща си? И дали Юг ще трябва да избира между двете?

Съдържание

Хотел Вандом 3,9

Hotel Vendome,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Даниел Стийл

Заглавие: Хотел Вандом

Преводач: Елена Чизмарова

Година на превод: 2013

Език, от който е преведено: английски

Издател: ИК „Бард“ ООД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2014

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Полиграфюг“ АД, Хасково

Редактор: Мария Василева

ISBN: 978-954-655-481-9

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/2530

История

  1. — Добавяне

Библиоман