Клара Кейси не може да се оплаче от липса на занимания. Дъщерите й Линда и Ади не са й създавали проблеми през пубертета, но сега — вече подминали двайсетте — не й дават миг спокойствие: Ади вечно се бори за или против нещо, а Линда се хвърля от една несполучлива връзка в друга. На всичкото отгоре Клара — кардиолог с дългогодишен опит — е на ново работно място, а бившият й съпруг не я оставя на мира…

За Аня срещата с Клара Кейси е истинско чудо. Тя никога не е възнамерявала да напуска Полша, но навярно новата страна ще й помогне да забрави сърдечните рани?

Диклан очаква с нетърпение да започне работа в новата клиника, ала традиционният шестмесечен стаж надминава очакванията му.

Репутацията на отец Флин е изложена на опасност, а прекрасната лъчезарна медицинска сестра Фиона не успява да загърби миналото…

„Сърце и душа“ е новият бестселър на Мейв Бинчи — драматична книга, написана с топлота, чувство за хумор и състрадание, в което носителката на Британската литературна награда доказва още веднъж ненадминатото си умение да заплита истории.

Съдържание

Сърце и душа 4,7

Heart and Soul,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Мейв Бинчи

Заглавие: Сърце и душа

Преводач: Емилия Ничева-Карастойчева

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: ИК „Емас“

Град на издателя: София

Година на издаване: 2010

Тип: роман

Националност: английска

Художник: Борис Драголов

ISBN: 978-954-357-191-7

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/4794

История

  1. — Добавяне

Библиоман