Ще е необходимо нещо повече от няколко парчета шоколадов сладкиш, за да може коледният дух да завладее сърцето на чичо Скрудж. За късмет, Канди има на разположение цял магазин, пълен с вкуснотии…

Кандис Кейн не се гордее с начина, по който се бе държала при последната си среща с Джаксън Фрост. Отмъщението тогава определено се оказа забавно, но сега Джаксън, стои пред входа на магазина й за шоколадови изделия, стъпил върху постелката с надпис „Добре дошли“, ядосан и търсещ отговори.

Джаксън се завръща в родното си градче поради една-единствена причина и не е сигурен как в крайна сметка се оказва облечен в костюм на Дядо Коледа, ограден от щастливи детски лица, вместо да си плюе на петите и да се върне в града колкото може по-скоро.

 

 

Запален читател още от детинство, Дарлийн обича да излива на белия лист свои собствени истории. Следвайки кариерата си в администрацията, тя се усъвършенства в изкуството на редактирането и дизайна, което я завежда до успешната позиция на Административен и маркетингов директор. Благодарение на подкрепата на семейството си, Дарлийн има възможност да постигне мечтата си да стане писател на пълен работен ден. Когато не пише, редактира или чете, тя се наслаждава на времето, прекарано със съпруга, дъщеря си и златистия им лабрадор.


Издание:

Автор: Дарлийн Фридет

Заглавие: Шоколадови целувки за Коледа

Преводач: Illusion

Година на превод: 2017

Език, от който е преведено: Английски

Издание: Първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2017

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/3646