Пелена от секретност покрива един частен остров в териториалните води на Коста Рика, където една американска фирма за биотехнологии тайно от всички строи увеселителен парк. Дори консултантите на проекта не знаят какъв точно е той. А местните лекари изпадат в недоумение, когато един работник от парка пристига в болницата с разкъсвания по тялото, които изглеждат причинени от животно с огромни размери.

Година след това, когато първите поканени в „Джурасик Парк“ гости присъстват на четиридневна демонстрация, удивлението, шокът, а накрая и ужасът, който изпитват, разкриват страшното решение на тази тревожна загадка.

* * *

Изминали са шест години от свръхзасекретения и трагичен научен експеримент в джунглата на остров край бреговете на Коста Рика. Зловещият Джурасик парк, създаден там, бе възкресил флората и ужасяващата фауна от втория период на мезозойската ера — юрския. Амбициозното съчетание на наука и въображение обаче претърпява крах и паркът, динозаврите, дори островът сякаш завинаги са потънали в небитието.

Така ли е обаче?

Не.

Нещо е оцеляло…

Динозаврите се завръщат.

dzhurasik_park_izgubenijat_svjat_jplogo.png

Съдържание

Джурасик парк 5,5

Jurassic Park,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi

Изгубеният свят 5

The Lost World,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Майкъл Крайтън. Джурасик Парк. Изгубеният свят

Американска. Първо издание

Коректор: Марийка Тодорова

Художествено оформление на корица: „Megachrom“ — Петър Христов

Компютърна обработка: ИК „Бард“ ООД — Линче Шопова

ISBN: 954-585-472-3

 

Формат: 60/90/16

Печатни коли: 51

ИК „Бард“, София, 2003

История

  1. — Добавяне