— Знаеш ли, че още по времето на дядо ми хората са говорели за изчерпване на вдъхновението, за последни времена… Хората престават да мечтаят, да ценят разнообразието, мързи ги да го търсят, да го създават, или пък ги е страх. Две хиляди и дванайсета, защо никой не помни какво е станало? Минали са само петдесетина години. Хората са живеели навсякъде. Виж ни сега! Светът отвън е табу.

— Татко казваше, че винаги е било така.

 

Клуб „Светлини сред сенките“ измисля, пише и илюстрира колективни истории от 2003 г. Дотук са излезли „Въже от светлина“, „Шахтата“, „Аурелион: Монетата“, „Играта“, „Дивна“, „Войната с фафите“, „Аурелион: Храмът“ и „Дупка в небето“.

Открийте ги на http://svetlinisredsenkite.com.

Съдържание

Непоискано добро 5,4

fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Непоискано добро — роман, български

Автори: Валентина Димова, Симеон Шопов, Маринела Тенева, Диян Илиев, Анелия Стойкова, Мая Стойкова, Стефан Василев

Редактори: Боряна Коскина, Калин Ненов

Коректори: Ана Хелс, Илка Чечова

Корица: Маринела Тенева

Електронно оформление: Александър Василев, Калин Ненов

Първо електронно издание — Фондация „Човешката библиотека“, 2012

(без ISBN)

Първо хартиено издание — Фондация „Човешката библиотека“, 2012

(без ISBN)

 

 

Ако по-желаете да подкрепите авторите — парично или с отзиви :), — заповядайте в сайта ни. Всички събрани средства се влагат в написването и издаването на следващите книги на клуб „Светлини сред сенките“.

 

Клуб „Светлини сред сенките“ започва снимки на сериал по трилогията „Аурелион: Вечният баланс“. За заснемането на сериала не достигат средства за техника и реквизит. Клубът ще бъде благодарен на всяка подкрепа. Можете да помогнете със спонсорство, с препоръка пред евентуални спонсори или със закупуване/предоставяне на необходимите материали. Пишете на [email protected].

Ако книгите на „Светлини сред сенките“ ви харесват, закупуването им също ще подпомогне проекта. Може да ги поръчате от нас.

Кампания за подпомагане на сериала в Indiegogo.

 

По-желали:

Калин Ненов

Александър Василев

Лъчезар Енчев

Евгения Василева

Ана Хелс

Димитър Стефанов

Ивелина Атанасова

История

  1. — Добавяне