Вълнуващият край на трилогията „Делириум“, „Пандемониум“, „Реквием“ е впечатляваща смесица от постоянен екшън и забранена романтика в едно утопично общество.

 

Зараждащият се бунт в „Пандемониум“ е запалил тотална революция в „Реквием“ и Лена и нейните приятели от Съпротивата са в центъра на борбата. Джулиан се спасява от смъртната присъда и всички намират убежище в Пустошта. Но тази дива територия вече не е безопасно място. Пукнатините в защитата на невалидните стават все по-големи и по-големи, а правителството не може да отрича съществуването на врага. Регулатори са плъзнали из всички погранични територии със заповед да убият и последния бунтовник.

И докато Лена се скита из опасната Пустош, най-добрата й приятелка Хана живее на безопасно място в Портланд, като годеница на новия кмет.

Лена и невалидните трябва да се впуснат в последната битка на живот и смърт срещу „излекуваните“. Изправено пред опасностите, момичето преживява много емоционално появата на първата си любов, Алекс, когото Лена е смятала за мъртъв. А сега до нея е Джулиан, който също се бори за сърцето й.

Кого ще избере Лена, ако изобщо оцелеят след финалния щурм на революцията?

Съдържание

Реквием 6

Requiem,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Лорън Оливър

Заглавие: Реквием

Преводач: Маргарита Терзиева

Година на превод: 2014

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Ентусиаст; Enthusiast

Град на издателя: София

Година на издаване: 2014

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Хеликс Прес“

Редактор: Велислава Вълканова

Художник: Виктор Паунов

Коректор: Снежана Бошнакова

ISBN: 978-619-164-143-7

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/3667

История

  1. — Добавяне

Библиоман