Читателски коментари (за „От кого сме произлезли “ от Ернст Мулдашев)

  • 1. Павел (25 октомври 2013 в 11:05)

    Интересно е за четене, макар че цялата информация и „достоверни факти“ да идват от „световния информационен масив“, т.е от глас, който шепне в ума на изпаднал в транс медиум.

    За съжаление не всичко, което е от духовния свят, е добро, защото в него живеят мнозина същества, чията единствена и главна цел е не да ни просвети и издигне в „по-високо духовно състояние“, а ако биха могли да заблудят и искрено търсещите Истината хора. Вепечатляващите съвпадения и предсказания не са достоверен печат за истинност, а просто говорят за същество с по-голям капацитет на сили и способности от човека. Когато това същество е злонамерено, но „се преправя дори на светъл ангел“, като ти казва 99% истини и 1% опасна лъжа, вероятността човек да повярва на заблудите и да се оплете в лъжите на тези същества е огромна.

    Интересна книга по темата е „СВЕТЛИНАТА, КОЯТО БЕШЕ ТЪМНИНА“ на Уорън Смит. Препоръчвам я горещо, за да види човек цялостната картина.

    Тя е разказ от първо лице за преживяното на търсещ човек, какъвто е и авторът Ернст Мулдашев, но затънал надълбоко въпреки искреността и желанието си да търси доброто, :

    http://ekipirane.com/books/christian books/S/svetlinata,%20koiato%20beshe%20tamnina/1.html

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.