Читателски коментари (за „Тайните на занаята “ от Робин Хоб)

  • 1. Elentari (30 октомври 2017 в 15:03)

    Великолепна поредица! Вече 20 години, каквото и да чета, все се връщам при Шута и Фиц, при Кетрикен, Сенч, Барич, лейди Търпение и още толкова скъпи на сърцето ми персонажи; или пък не чак толкова скъпи:(…

    Израстването и преживелиците на Фиц и Шута до последната книга от третата трилогия, (за която се дочу, че вече е преведена на български и предадена на издателството, но от „Бард“ твърдят, че не била готова, е, може и да редактират), както и „Сага за Живите кораби“ и " Хроники на Дъждовитите равнини" са фино обвързани от Робин Хоб по един невероятен начин и рисуват пълнокръвно света на Елдърлингите. Ненапразно я наричат Кралица на фентъзи жанра, а Мартин й е почитател.

    Споменатите поредици могат да се четат и поотделно, но след като ги прочетох по реда на написването им (някои отново, а други — за пръв път), мозайката се подреди до последното малко късче.

    Има обширно и много интересно интервю с авторката на shadowdance.info, ако някой проявява интерес. Интервюто е прясно-прясно, от уърлдкона във Финландия тази година, взето е от част от екипа на ШД.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.