Читателски коментари (за „Тайните на занаята “ от Робин Хоб)

  • 1. The Fitz (13 юни 2013 в 13:52), оценка: 6 от 6

    „Нощни очи“ за съжаление средната трилогия за Живите кораби, която е между двете поредици за Фиц не е издавана на български и БАРД нямат и намерение май май. В българските книжарници(в по-големите вериги като Хеликон и други такива) ги има само на английски на Voyager и на едно друго издатрлство, на което сега не се сеяам името. Не са много скъпи, но аз ги купих преди 3–4 години някъде, а сега не знам дали още се намират и на какви цени. Можеш да си поръчаш да ти доставят томовете от самото издателство или от някоя от по-големите книжарници в България, но от тях излиза соленичко. Аз исках миналата година чрез Хеликон да си поръчам френските комикси по поредицата и ми изтресоха, че ще ми излезе удоволствието около 150–200 лв, иначе най-късно до месец щели да ми ги доставят от Франция.

    Друг вариант също е, в руските тракери има качени всичките произведения на Хоб и можеш да си ги изтеглиш от там на руски.

    Това обаче е, ако разбираш добре английски или руски.

    Специално за английското издание, което чета мога да кажа, че съм на първите страници, тъй като стила на писане на Хоб е много особен и е доста трудно за четене, ако не знаеш супер-хипер добре езика.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.