Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Година
(Пълни авторски права)
Форма
Разказ
Жанр
  • Няма
Характеристика
Оценка
няма

Информация

Издание:

Автор: Мира Балдаранова

Заглавие: Пеперуда

Издание: първо (не е указано)

Издател: не е указан

Година на издаване: 2022

Тип: сборник

Националност: българска (не е указана)

Печатница: М&БМ ООД

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/19532

История

  1. — Добавяне

Невидими ръце протягат хората и свързват се в едно. Чрез мисълта. Мисловната енергия около нас кръжи, с любовни звуци ни потапя в себе си като небесен океан. Изпращаме си тайно информация по цялата земя. Невидимо предават я антените от космоса чрез вертикални връзки между аз-а и монадата. Невидими сме, уловени в безкраен кръг, като космическо хоро от всички измерения. Душите ни се свързват чрез Духа, споделят мисли, състояния и пориви чрез тайнствена субстанция, изпълваща пространството. Тя неизвестна е за хората. Така се свързваме и заедно вървим в една посока, с обща цел. Съзнателно и свръхсъзнателно говори в нас Гласът на Бог. И чуваме го. Вървим уверени, че пътят ни е този. Трептим в очакване на Волята Му. Покой и радост тя ще донесе в сърцата ни. Ще видим чудото на съвършенството.

Държим се с вяра за ръце — кристални, светли и безплътни сме. Духът ни води, полетът е нашата душа, телата ни са ни защитна броня. Така сме сила. Светла и невидима. Любов сме. Чиста и божествена.

Държим се за ръце. Красиви сме в Любовната енергия облечени. Сияем и сме светлина, космически лъчи Любов сме. Дъхът ни ражда Словото. Съграждаме вселени, в хармония творим на свобода. Божествен дъх извечен сме, събрали памет от различни измерения. Сега сме Сила. Огън сме. Вода и въздух. Светлина. Сега сме в Бога. Бог сме. Телата ни са малки, а Духът — голям. И в него бързаме да се завърнем у дома.

Копнеем свободата на духа. Енергията на космическия разум ни зове и ни събира в себе си. Сега сме У Дома. Дом за Духа сме.

Край