• 1. nmarchev (27 август 2018 в 18:54), оценка: 1 от 6

    Оценка 1 си говори сама за себе си. От последните 240 книги, а знам бройката, защото това е откакто си взех Киндъла, това е единствената книга, която прекъснах по средата. Тя не ме грабна с нищо. Докато четях ми беше скучно и на следващата страница не ставаше по-интересно. Сигурно е имала дълбок смисъл, който съм пропуснал от скука или защо не съм стигнал достатъчно напред. Може би е трябвало още една страница за да ми стане по-инетересно и да я изчета. Може би ми е повлияло и това, че уцелвам втора книга на Стругатски която не ми харесва. Може би настина съм ги захапал от грешната страна, като се замисля и на Зелазни има две които не ми допаднаха, а аз него го харесвам.

    Но оценката ми е напълно искрена и като гледам дори ти като човек харесващ тези автори не смяташ тази книга за особено добра.

    Да разбирам, че ще предизвикам недоволство сред почитателите, но и аз очаквам аргументирани отговори, а не споменаване на Путин ни в клин, ни в ръкав. Все пак в тези коментари се очаква нивото на интелигентност да е доста над това на коментарите на руските тролове в новинарските сайтове.

    А за 6-тиците, мисля че си в грешка. Ако искаш да накараш хората да четат книгите които харесваш сложи им коментар. 6-тицата се изхабява, ако се употребява много. Тук 5+ е стандартно и не говори достатъчно. На мен повече информация ми носят оценките в imdb, където 7 от 10 е вече висока оценка.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.