Читателски коментари (за „Казино “ от Джон Гришам)

  • 1. to5ov (9 февруари 2016 в 08:29), оценка: 6 от 6

    Приятелю, здравей !!

    Съжалявам, че забавих отговора с почти 2 години, надявам се да не съм те разстроил!!

    Живея в Канада, емигрирал съм в търсене на богатство и с цел спекулативно забогатяване от разликата в заплащането посредствум инвестиции в първоначалната страна, трик, който е стар колкото света и си върви до ден днешен.

    Позицията ми е кристално ясна и не виждам какво има да я обяснявам, все пак и другаде съм излизал с идеята, че България в момента копира западните ценности без да се замисля много много.

    Аз съм критик на запада, макар че тук съм изкарал всичките си пари, малко неблагодарно и предателско, нали? Ask me if i care? :))

    Казвам ти това за да ти помогна да се ориентираш относно коментарите ми, имам си позиция и си я отстоявам, обогатявайки до колкото мога с информация и разсъжденя сънародниците ми в БГ, не се определям като циник, това е прекалено силна дума, тук влизам за романтичното удоволствие да докосна мозъци като твоя например, не мисли че на запад за в изобилие, дори и да има интелигентни хора, западняците са много, много, много затворени хора и трудно отварят душата си пред някой, необходими са години, но и това не е гаранция.. :)

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.