Читателски коментари (за „Дамата е малък дявол “ от Гейл Дъглас)

  • 1. Десислава (6 март 2012 в 23:58)

    Прекрасна… Това е една книга, която те кара да изживееш онова, от което има нужда всеки едни човек — истинската любов. И тъй като понякога в реалния свят неможем да я открием и да ѝ се насладим, четенето на този роман предлага на своя читател онази тръпка, която смръзява и най-леденото сърце! А нетърпението да разбереш „какво става по-нататък?“ се засилва след всяко прочетено изречение. Постепенно читателя се вживява в ролята на главните герои и започва да усеща техните чувства… толкова е приятна и увлекателна! И макар да звучи някак прекаленно наивно и романтично, или както биха се изразили някои хора — „мазно“, това чувство те изпраща в един по-добър и красив свят от нашия, свят, от който имаме нужда, защото ако го нямаше… нямаше да я има и нашата надежда, надеждата, която ни кара да вярваме в хората и ни прави по-добри!

  • 2. ganiva (19 август 2012 в 20:43), оценка: 6 от 6

    И аз ще кажа прекрасна книга, прекрасна история, разказано много добре, с чудесни герои. Един от най-хубавите романи от арлекинчетата, които съм чела.

  • 3. yovka.tomova (10 април 2013 в 00:05), оценка: 6 от 6

    Здравейте,привет от Италия……да много ми хареса книгата,интересна и увлекателна житейска история.Когато я четеш се позамисляш и за своите отминали години…..Благодаря и на екипа ,който работи в библиотеката и ни предоставя възможноста да не сме откъснати от България.

    ,

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.