Читателски коментари (за „Лъжата за шестте милиона “ от Ричард Харууд)

  • 1. 6 милиона лъжи (6 март 2016 в 02:37)

    Разбирай, че съм чел „6 милиона лъжи“ на Ернст Цундел. Книга, срещу която еврейската общност в Канада в продължение на 8 години води дела за клевета. А авторът защитава всяко от твърденията си в съда, представяйки заверени копия на оригиналните протоколи на Нюрнбергския процес, както и копия на докладите на „Червения кръст“, които са имали свободен достъп във всички трудови лагери от началото на 1943г. до края на войната. Накрая, след осем години дела и след два несполучили опита за убийство на автора, Върховният съд на Канада излиза с окончателно решение, че в книгата няма НИТО ЕДНО НЕДОКАЗАНО ТВЪРДЕНИЕ, което може да бъде класифицирано като клевета, оправдава автора и разрешава издаването на книгата!

    Хората с татуирани цифри на ръката са били същите онези, които са смукали кръвта на немците преди войната и реално са ги били поробили. Прочети „Моята борба“ и ще разбереш за какво става въпрос. Всички медии, всички банки, всички застрахователни компании, всички заводи и всички фармацевтични фирми са били собственост на евреи! А обикновеният немец е можел само да работи като роб за дългоносаите богоизСрани! Почти като днес в щатите и цяла Европа, нали? Затова Хитлер решава да ги настани в трудови лагери, където ги принуждава с честен труд да заработват прехраната си, като всички останали немци!

    А великият Йосиф Висарионович ги нарежда още по-добре: дава им власт, но в атмосфера на несигурност и страх, където всеки, срещу когото е подаден донос отива в лагерите в Сибир. И евреите какво правят? Разбира се, уреждат се всички в НКВД и започват да пишат доноси един срещу друг, защото знаят що за стока са и всеки гледа да натопи другия, преди той да го е натопил :) Така гениалният Сталин изчиства Русия от жидовската зараза, използвайки като маша самите евреи. Затова и днес като чуят името му, дългоносите газ пикаят и кръв повръщат. И затова Германия и Русия, освободени от еврейското робство, стават страните с най-високи темпове на икономическо развитие през следващия половин век.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.