Читателски коментари (за „Лъжата за шестте милиона “ от Ричард Харууд)

  • 1. www.zundelsite.org (9 март 2013 в 17:29)

    Бях започнал превеждам тази книга, само че от немски, предполагайки че това е езикът на оригинала и виждайки известни слабости в английската версия, предполагам, че Ернст Цюндел е писал книгата на родния си език, макар че нивото му на владеене на английски определено е на изключително високо ниво — слушал съм десетки часове интервюта и разговори. Бях се захванал много на сериозно с превода и добавях от себе си десетки пояснителни бележки. Така търсейки нещо из мрежата се натъкнах на този електронен вариант на книгата.

    Пост фактум — ПОЗДРАВЛЕНИЯ за СМЕЛОСТТА за печатното издание, както и елетронния вариант тук! — като се има предвид какво се случва с живота на Е. Цюндел, който някой определят като Ганди на нашето време.

    На случайно попадналите ще кажа — четете смело — това е много ценна книга, която е само първо стъпало пред олтара на Истината, както клиширано може да се каже, но пък е вярно. Историческият ревизионизъм съществува, слава богу, има хора готови да се жертват в името на Истината. А за нейните врагове ни е предупредил Оруел: „Който контролира миналото контролира бъдещето. Който контролира настоящето, контролира миналото.“

    Но ако ще един ден като герои на Рей Бредбъри, от „451° по Фаренхайт“ ще учим книгите наизуст и ще я пазим Истината.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.