Читателски коментари (за „Облачен воин “ от Патрик Тили)

  • 1. der Vogel (26 януари 2012 в 11:33), оценка: 5 от 6

    Почти докрая на книгата съм. Може би @gost е прав, но авторът не е пълен невежа-това ми направи впечатление в момента, в който племето изгори провалилия се.

    Ако възприема книгите не като средство за печелене на пари на авторите им, ми се иска да кажа, че огромна част от книгите си струват, в един или друг аспект.

    Проблемът на литературата е, че веднъж прокарани пътечки, дори и да са „реалистични, истински“, биват използвани многократно. Типичния утъпкън път на двуполюсния модел наистина тук е представен вяло (благодаря на коментатора преди мен, замислих се над това заради неговия коментар).

    Ужаси ме, но и едновременно ме поразвесели (което означава, че обсъжданията за книгите могат да бъдат безкрайни, следователно това ми писание е съградено от мойте лични „впечатления“) имената на главните участиници в книгата. Не знам дали е новаторско, но в един момент писва, защото съм приел, че идеята им е да поразвеселят читателя, на пръв поглед.

    Както казах по-горе всяка книга за мен си заслужава, независимо дали е правена с идеята за пари или не. Във всяка има нещо, което да бъде открито или просто осмислено. Както и при хората…

    Заради мигът на просвещението на 199 страница- 5 :)

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.