Читателски коментари (за „Скритата империя “ от Кевин Андерсън)

  • 1. blackfyre29 (16 май 2010 в 15:52), оценка: 6 от 6

    Невероятна поредица! ^^

  • 2. ymarkevich (7 септември 2012 в 14:36), оценка: 5 от 6

    Добро начало на поредица. Дано успее да ми задържи интереса. Досега никоя поредица над 3 книги не е успявала.

    За особено вманиачените в подробности има хронология и речник в края на книгата.

    В текста не забелязах фрапиращи грешки от разпознаване — благодаря на тези, които са отделили време за това.

  • 3. SAMOTNIQT_VOIN (15 септември 2013 в 13:23)

    В момента я чета и честно казано много трудно ми върви. Не че е лоша, но действието е някакси много разхвърляно и тегаво. Все още успява да ми задържи интереса, надявам се че ще има смисъл от всичко това нататък…

  • 4. SAMOTNIQT_VOIN (8 октомври 2013 в 20:58)

    В крайна сметка поредицата наистина ми хареса, заслужава си.

  • 5. borq1 (2 юни 2017 в 05:08)

    Написах коментар към последната книга.Хора,четете.Трябват ви,три денонощия,пет литра кафе и тази сага.Все пак това е,Г-н Кевин Андерсън.В седем книги,е събрал всичко.Всичко което сте чели,в жанра,"Научна фантастика".Благодаря,Г-н Андерсън.

  • 6. katia.gr (25 февруари 2021 в 14:53), оценка: 5 от 6

    Сагата задобрява към края, последните две-три книги. В първите 4–5 историята се точи, разводнена от постоянно преразказване и напомняне кой е този герой и какво е правил досега. Авторът е диктувал книгите и си личи, и то много. Такава точеща се мисъл може да се постигне единствено когато човек разсъждава на глас. Но най-дразнещото е накъсаните на дребно глави. Например една екшън сцена беше накъсана на пет части, като между тях разказва за много други събития на майната си в Галактиката. И като се върне на екшън сцената, за такива като мен, които не пият кафе с кани, и четат само вечер, са минали няколко дни. Таман някоя битка е в кулминацията си и хоп -препратка към някакви бавни разтегателни философии или сърдечни тегоби. Адски изнервящо. Но при положение, че се издават все по-малко съвременни книги на SF тематика в България, то и тази поредица става.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.