Читателски коментари (за „Завинаги в твоята прегръдка “ от Катлийн Удиуиз)

  • 1. an8 (16 септември 2011 в 09:07), оценка: 5 от 6

    Това е една от любимите ми авторки, а книгата е много интересна.

  • 2. daniela dobreva (2 ноември 2012 в 13:07), оценка: 5 от 6

    Книгата е интересна, на някой места ми напомня на ,,Вълкът и гълъбицата,, и ,, ,, Като пепел във вихъра,, и в тези два романа има,война сражения,битки,но има и силни чувства,емоция и любов.Нямя значение дали действиятя се извършват на бойното поле,или в изискани замъци ,стига книгата да е интересна и хубава,а Катлийн Удиуиз това го е доказала с всичките си книги.

  • 3. roni4ca (13 март 2013 в 10:07), оценка: 6 от 6

    Искам да помоля тези, които са прочели книгата да пишат коментари, защото много се реших да започна да чета тази книга.

    Всички останали съм ги прочела, за което изобщо не съжалявам, защото всичките книги на авторката са страхотни, увлекателни и забавни.

    • 4. roni4ca (13 март 2013 в 10:10), оценка: 6 от 6

      Извинявам се, допуснах малка грешка. Исках да кажа, че много трудно се реших да започна да я чета. Съжалявам за грешката.

  • 5. roni4ca (26 март 2013 в 00:14), оценка: 6 от 6

    Искам да ви кажа драги читатели, изобщо да не се чудите дали да прочетете тази книга (както аз се чудих) Тя е направо невероятна, страхотна, чак съжалих, че свърши. Прочетете я, няма да съжалявате. Прочетете всички книги на тази писателка, заслужават си до една.

  • 6. нелинаитани (27 април 2013 в 14:11)

    Аз пък искам да ви кажа,че има и продължение. И много ще се радвам,ако някои има втората книга и я сподели с всички нас.

  • 7. Polina Stoikova (7 август 2013 в 12:47), оценка: 5 от 6

    Здравейте и от мен !!!

    Да, хубав е и този роман на авторката, но доста слаб в сравнение с други шедьоври. Историята е интересна, сюжета също, представяш си картините как изглеждат, но твърде опростен. Като че ли не ме грабна така въздействащо. Имам всички книги на Катлийн Удиуиз, почти съм ги изчела всички, някои дори по 2 — 3 пъти. Определено тази история между Зиновия и Тирон не ме грабна замайващо и не останах много възхитена…

  • 8. sstteessii (9 февруари 2014 в 09:58), оценка: 5 от 6

    Книгата е много интересна, като пропуснем безкрайното описание на дрехи, прически и природни картини

  • 9. маргарита (10 май 2015 в 01:06)

    Намирам книгата за доста скучна, дори не я дочетох. Оставих я на 19-та глава. Не ми харесва историята, не ми харесват постъпките на героите и на негероите. На много места направо звучи неправдоподобно. Толкова насилие и неправда, а тъпата героиня само седи и скимти. Прекалено нагласена история, скалъпена на 2 на 3. Не не. Прочела съм над 100 романа и това е едва втория, който изоставям.

  • 10. Leontina (21 август 2019 в 00:06), оценка: 2 от 6

    Книгата е обидно глупава! Никак не мога да си представя, че в Русия от 17 век дори мужиците говорят английски (и защо ли, като "международният" език е френски), князете заявяват в прав текст, че не вярват в Господа и изнасилват и отвличат жени от собствената си "каста", княгините се държат с подопечните си благороднички по-зле, отколкото със слугините си и всички говорят на себеравните си невъзпитано и грубо… Повече от ужасно дразнещо!!! И как възпитаните руски благородни дами ходят да си лягат, с когото им скимне!!? Божке, що за глупост!!! Така и не успях да разбера защо много от писателките смятат, че е достатъчно да си представят някоя година на някое място и веднага могат да проектират разбиранията си за живота на хората в съответната страна. И всички са феминистки, д-р, умни, богати и никой не може да им каже "копче" докато открито изневеряват на съпрузите си? Много тъпо според мен.

    • 11. Strinka7 (21 август 2019 в 08:06)

      Уважаема Leontina, явно любовните романи не са Ви по вкуса — защо се измъчвате с тях? Ще си позволя да Ви дам съвет — прочетете нещо различно, в литературата съществуват и други жанрове.

  • 12. мойри (10 февруари 2023 в 17:07), оценка: 2 от 6

    Много слаба книга. Скучна, мудно нетърпима. Напразно си загубих времето с нея. Не препоръчвам!

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.