Читателски коментари (за „Вторници с Мори “ от Мич Албом)

  • 1. Asi (15 октомври 2009 в 21:03), оценка: 5 от 6

    Най-горещи благодарности на създателите на този великолепен сайт, и на всички, които го обогатяват с нови книги — благодарности най-вече от името на българите, работещи и живеещи в чужбина. За всеки един от нас сайтът е наистина „моята библиотека“ — допирът с родната реч, удоволствието от преоткриването на стари, обичани или позабравени книги или просто радостта да четеш на майчиния език.

    Първият ми прочит на „Вторници с Мори“ бе в оригинал. Два месеца след като напуснах България със семейството си, ми поставиха най-страшната диагноза. Докато се лекувах, сякаш Бог изпрати малкото книжле, купено от хотелската книжарничка, в ръцете ми. Трудно е с думи да изкажа какво значеше за мен „Вторници с Мори“ в този момент…

    Зарадвах се, че някой (за съжаление неизвестен), е качил именно тази книга. Сега с удоволствие ще я препрочета и на български.

    Надявам се да достигне до повече хора, които имат нужда от духовна и морална подкрепа и да им я даде, както я даде на мен в най-тежките моменти от моя живот!

    ОЩЕ ВЕДНЪЖ — БЛАГОДАРЯ!

    БОГ ДА ВИ ПАЗИ!

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.